Anasayfa Haber NVIDIA İlk Çevrimiçi 3D Vision Topluluğunun Açılışını Yaptı

NVIDIA İlk Çevrimiçi 3D Vision Topluluğunun Açılışını Yaptı

3DVisionLive.com Kullanıcıların Tam Çözünürlüklü 3D Fotoğrafları Yüklemesine, Paylaşmasına, Puanlamasına ve İzlemesine ve bunun yanı sıra bir PC Web Tarayıcısı Üzerinden 3D Filmleri ve Videoların Tadını Çıkarmasına İmkan Tanıyor

NVIDIA bugün kullanıcıların 3D-özellikli PC ya da notebook kullanırken nefes kesici, stereoskopik 3D videolar ve fotoğrafların tadını çıkarmasını sağlan 3D içeriğe yönelik hazırlanan yeni Web topluluğunu duyurdu.

3DVisionLive.com, NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisi kullanıcılarının geniş kapsamlı 3D içeriği kendi PC’lerinde kullanabilecekleri ve paylaşabilecekleri çevrimiçi bir topluluktur. 3D film fragmanları, müzik videoları, spor klipleri ve kısa filmleri kesintisiz izlemelerine ve bunun yanı sıra  yüksek kaliteli, yüksek çözünürlüklü 3D fotoğrafları yayınlamalarına ve görüntülemelerine imkan tanır.

Aynı şekilde kullanıcılar ve fotoğraf meraklıları da 3DVisionLive.com’u Web üzerinde, yüksek çözünürlüklü 3D fotoğrafları yükleyebildikleri ve aileleri ve arkadaşları ya da 3DVisionLive.com topluluğu ile paylaşabildikleri kendi özel 3D fotoğraf galerilerini oluşturmak için kullanabilirler.  Buna ek olarak, profesyonel fotoğrafçılar, fotoğraf meraklıları ve diğer 3DVisionLive.com kullanıcıları tarafından çekilen binlerce fotoğrafı görüntüleme ve puanlama imkanı da bulacaklar.  Sitede, sezgisel kullanıcı arayüzü ile Phereo ve Fordela ile çalışan yüksek performanslı fotoğraf ve video yönetim motorları bulunmaktadır.

“3DVisionLive.com’un amacı, kullanıcıların 3D PC’ler için en iyi uygulamalar ve içerikten yararlanabileceği çevrimiçi bir topluluk oluşturmaktır” diyor 3D Vision Genel Müdürü Phil Eisler ve ekliyor:  “Bundan böyle fotoğraf ve video profesyonelleri ile meraklıları kullanımı kolay web sitesi ile uzmanlıkları ya da tutkularının geleceğini 3D olarak görecekler.”

3DVisionLive.com adresindeki 3D fotoğraflar, NVIDIA 3D Vision teknolojisi kullanılarak tam renkli ve çözünürlükle izlenebildiği gibi, anaglif (mavi/kırmızı) modunda da izlenebilir.  Buna ek olarak, 3DVisionLive.com kullanıcılarının, kendi 3D fotoğraf albümlerini gizli tutma ya da herkes tarafından görülebilmesini sağlama imkanı da bulunmaktadır.  Ayrıntılı bilgi için:  www.3dVisionLive.com.

NVIDIA, 6-9 Ocak tarihlerinde Las Vegas’taki CES 2011’de 3DVisionLive.com’u vitrine çıkaracak (Stand no 31431 – Las Vegas Kongre Merkezi, Güney Salonu 3).  Buna ek olarak, NVIDIA, CES’te çok sayıda yeni 3D Vision donanımlı PC’ler, ekranlar ve başka cihazları duyurarak, sergileyecek olup, bunlar arasında seçkin çevrimiçi satıcılarda satışa sunulmuş olan 3D Vision özellikli hepsi bir arada bilgisayar ASUS All-in-One PC ET2400XVT bulunmaktadır.  23.6 inç tam HD (1920 x 1080) çoklu dokunmatik panel, bir Blu-ray DVD sürücü, gelişmiş ses ve güçlü NVIDIA GeForce® GTX 460M GPU özelliklerine sahip ET2400XVT 3D sinema deneyimini oturma odanıza getiriyor.