Anasayfa Haber ASUS TUF Serisi SABERTOOTH P67

ASUS TUF Serisi SABERTOOTH P67

ASUS TUF serisinin en yeni üyesi SABERTOOTH P67 ile “sert” bir imajdan daha fazlasını sunuyor. Rakipsiz bir stabilite ve tamamen ekstrem dayanıklılık sunan SABERTOOTH P67, kullanıcılara, en uçta ve ağır koşullar altında bile mümkün olan en dengeli bilgisayar deneyimini yaşatıyor. SABERTOOTH P67, profesyonel uygulamalarda kritik olan eşsiz güvenilirliği garanti ediyor.

Askeri Seviyede Onaylı

SABERTOOTH P67, askeri standartlara göre test edilmiş ve kanıtlanmış olan basınca dayanıklı TUF bileşenleri ile birlikte geliyor. Bunların arasında, en uç koşullarda bile uzun ömürlülüğünü sürdürmek üzere sağlamlaştırılmış ve tasarlanmış olan alaşımlı demir boğucu bobinler, katı kapasitörler ve gerilim besleyiciler bulunuyor.

Ekstrem Güvenilirlik İçin Üstün Termal Koruma

TUF serisinin dayanıklılık ruhuna dayanan SABERTOOTH P67, ilk aşamadan itibaren özel Termal Armor ve Termal Radar başta olmak üzere incelikli bir termal koruma ile tasarlanıyor. Tüm bunlar, çarpıcı bir soğutma özelliği sağlayarak güvenilirlik ve performansı iki katından daha yukarıya yükseltiyor. Ama hepsi bu değil: SABERTOOTH P67, askeri standartlar tarafından onaylı TUF bileşenleri ile üretiliyor. Kapsamlı ve ağır TUF bileşenleri ile test edilip, onaylanıyor. Ayrıca çeşitli sıkı stres testlerin de geçiriliyor.

Daha İyi Soğutmak Üzere Donatıldı

TUF Termal Armor, sıcaklıkları düşük seviyede tutan, bağlı kartlar ve bileşenler tarafından üretilen sıcak havaya karşı koruma özelliğiyle dünyanın en iyi devre kartı termal tasarımıdır. Sofistike ve çevik entegre şönt tasarımı ile Termal Armor, soğutma sağlamak üzere soğuk havayı kritik parçalara yönlendirerek soğuk hava dolaşımını arttırıyor. Bu sayede tüm sistemin stabilitesini ve ömrünü etkili bir şekilde uzatıyor.

Gerçek Zamanlı Sıcaklık Algılama ve Yok Etme

TUF Termal Radar, anakartın kritik parçalarındaki sıcaklıkları gerçek zamanlı olarak izleyerek, sistemin aşırı ısınma olmadan yüksek stabiliteyi korumasını sağlamak üzere fan hızlarını otomatik olarak ayarlamasını sağlar. Kullanıcılara her bir sensörü ayrı olarak izleme olanağı sunan, anakart üzerindeki çeşitli bileşenlerden oluşan on iki adet sensöre sahiptir. Termal Radar, kullanıcılar tarafından her bir bileşen için farklı olarak seçilen parametrelere göre ideal fan hızlarını otomatik olarak hesaplıyor ve her şeyi daha soğuk ve daha uzun ömürlü tutuyor.

Teknik Özellikler

.Intel® 2. nesil Core™i7/Core™i5/ Core™i3 işlemciler Soket LGA 1155

.Intel® P67 Express çipset

.4 x DIMM, max 32GB, DDR3 1866MHz

.NVIDIA® SLI™/AMD® CrossFireX™ desteğiyle 2 x PCIe 2.0 x16 slotlar

.4 x SATA 6Gb/s, 4 x SATA 3Gb/s, 1 x Güç eSATA, 1 x eSATA

.2 x USB 3.0 ön panel, 2 x USB 3.0 arka panel, 14 x USB 2.0

.Intel® Gigabit LAN

.8-kanal ses

Teknik özellikler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. Lütfen daha fazla bilgi için www.asus.com.tr adresini ziyaret ediniz.