Anasayfa Haber Powercolor PCS+ HD6970

Powercolor PCS+ HD6970

PCS+ ile referans kartlara göre %20 daha düşük ısı ve 10dB’den daha sessiz performans

Taipei, Taiwan –27 Ocak 2011–TUL Corporation, AMD grafik kartlarının lider üreticisi, ödüllü PCS+ serisi ürünlerini PowerColor PCS+ HD6970 ile ürün gamını genişletiyor. Son teknolojinin bütün özellikleri , PowerColor PCS+ HD6970 ‘da. Ürün 940MHz çekirdek hızı ve 1475MHz hafıza hızına sahip ve  yaklaşık 2.9 teraFLOP’dan daha fazla programlama gücü ile oyun performansını kolayca en üst seviyeye taşıyor.

PowerColor PCS+ HD6970 eşsiz çift fan soğutma çözümü özelliklerine sahip; 2 geniş 92mm soğutucu fan, 3x 8 ø geniş ısı boruları ve GPU’yu tamamıyla kaplayan bakır taban ile ısıyı kolayca dağıtıyor. Referans boardlara göre kıyaslandığında %20 den fazla soğutma sağlıyor. Çift Fan soğutma dizaynının verimli avantajı ise hava akışını düşük fan hızında sağlaması, böylece daha iyi bir kullanıcı deneyimi için sessiz bir çalışma ortamı sağlanmış oluyor.

“ En Serin ve en performanslı oyun deneyimini tüm kullanıcılara sağlamak istiyoruz” diyen TUL Corporation CEO’su Ted Chen. “ İnanıyorum ki PowerColor PCS+ HD6970 en zor oyuncular için bile performansta memnuniyet sağlayacak.

Call of Duty : Modern Warfare 2 Oyun Bundle’ı..

PCS+ oyuncularının bir diğer avantajı ise, PowerColor’ın yılın en fazla beklenen oyunu Modern Warfare2 yi PCS+ HD6970 ile beraber sunması.