Anasayfa Haber GIGABYTE G1.Assassin, G1.Sniper ve G1.Guerrilla

GIGABYTE G1.Assassin, G1.Sniper ve G1.Guerrilla

Dünyanın önde gelen anakart, ekran kartı ve diğer bilgisayar donanımı çözümü üreticilerinden GIGABYTE TECHNOLOGY Co.,Ltd., bugün CES’de gerçekleştirilen bir basın etkinliğinde, G1.Assassin, G1.Sniper ve G1.Guerrilla olmak üzere oyun anakartlarından oluşan en yeni serisini duyurdu. Intel® X58 yonga setine dayanan ve Creative ve Bigfoot Networks başta olmak üzere sektörün ağır toplarından çeşitli son teknoloji onboard çözümler ve aynı zamanda pek çok yeni ve özel GIGABYTE özelliği barındıran GIGABYTE G1-Killer serisi anakartlar, oyuncuların gücünü ortaya çıkartmak üzere donatıldı.

GIGABYTE Araştırma ve Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Henry Kao, “GIGABYTE, sadece elit oyuncular için tasarlanmış olan dünyanın ilk anakart serisini tanıtmaktan büyük heyecan duyuyor. G1-Killer serisi, Creative ve Bigfoot Networks’ten sektörün en gelişmiş donanım ve yazılım çözümlerini ve ayrıca kullanıcıların GIGABYTE’tan beklemeye alıştığı en üst seviye kalite ve dayanıklılığı barındırıyor. Oyuncular, silahlarınızı doldurun ve emniyetlerini açın. GIGABYTE G1-Killer serisi anakartlar, diğer hiçbir anakarta benzemeyen bir oyun deneyimi sunuyor.” dedi.

Bigfoot Networks CEO’su Michael Howse, “Online oyunlarda, zafer ve yenilgi arasındaki fark saliselerle ölçülmektedir. Killer™ E2100, bilgisayarınızın ağ bant genişliğini ne şekilde kullandığını benzersiz bir şekilde kontrol ederken, oyun trafiğini otomatik olarak önceliklendiren eşsiz bir teknoloji ile online oyunlar için bugüne kadar yaratılmış olan en hızlı ağ çözümüdür. Killer™ E2100 teknolojisini barındıran yeni G1-Killer™ oyun anakartları ailesinin üstün bir ağ performansı sunmasını sağlamak üzere GIGABYTE ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz”. dedi.

Ateş hattına girmek üzere olan askerler gibi, elit oyuncular kullandıkları ekipmanların yenmek veya yenilmek arasındaki fark anlamına gelebileceğini bilirler. Bu nedenle GIGABYTE, oyuncuların süper katil içgüdülerini çoğaltmak ve oyun oynama tarzlarını geliştirmek üzere tasarlanmıştır.

GIGABYTE G1-Killer Eşsiz Özellikleri

Üstün Görüş Üstün Ses Üstün Hız Üstün Soğutma
4 yönlü CrossFireX™ ve 3-SLI™ Onboard Creative Soundblaster X-Fi Dijital Ses İşlemcisi (20K2) Bigfoot Networks Killer™ E2100 Oyun Ağı Platformu Locked and Loaded Isı Borusu Tasarımı
X-Fi Xtreme Fidelity™ OC düğmeli Ön Erişim Kontrol Paneli 5 Smart Fanlı Konektör
EAX® AHD 5.0™ SATA 3.0 (6Gbps) ve USB 3.0 GIGABYTE Ultra Durable™ 3
Dolby® Digital Live Maksimum İşlemci Gücü
DTS™ Connect Dual CPU Power
Ön Ses Kulaklık Amfisi Sürücü Gerilim Besleyicileri
Nichicon Yüksek Uçlu Ses Kapasitörü

Üstün Görüş

4 Yönlü CrossFireX™ ve 3 Yönlü SLI™ Desteği *
Savaşın sisi arasından net görebilme kabiliyeti, genellikle güç kazanma veya kaybetme arasındaki dengeyi sağlar. Bu nedenle GIGABYTE, G1-Killer serisi anakartları en üst seviye grafik esnekliği ve yükseltilebilirliği ile donatmıştır. Çoklu grafik işlemci desteğine sahip GIGABYTE G1-Killer anakartlar, oyuncuların daha net görmesini, daha hızlı nişan almasını ve çok daha hızlı bir şekilde hareket etmesini sağlayarak maksimum FPS (Saniyedeki Kare Sayısı) sağlamaktadır.

Üstün Ses

Onboard Creative Soundblaster X-Fi Dijital Ses İşlemcisi (20K2), X-Fi Xtreme Fidelity™ ve EAX® AHD 5.0™ Teknolojileri İle

Görmeden önce düşmanınızın nerede olduğunu duyabilme özelliği, size pek çok oyun durumunda önemli bir avantaj sağlar. Bu nedenle GIGABYTE, size en yüksek kalibrede ses deneyimi sağlayarak, G1-Killer serisi anakartları sektörün en gelişmiş onboard ses çözümleri ile donatmıştır. GIGABYTE G1-Killer anakartlar**, oyun dünyasında gerçek yaşam kalitesinde ses sağlayarak, onboard olarak X-Fi Xtreme Fidelity® ve EAX® Advanced HD™ 5.0 teknolojileri ile birlikte Creative’in serisinin en iyisi Soundblaster Dijital Ses İşlemcisini (20K2) barındıran dünyanın tek oyun anakartlarıdır.

Dolby® Digital Live

Dolby® Digital Live ile ev sinema sisteminiz üzerinden bilgisayarınızla sesin keyfini sürün. Gerçek zamanlı bir kodlama teknolojisi olan Dolby Digital Live, bir ev sinema sistemi aracılığıyla sesi taşımak ve oynatmak üzere her türlü ses sinyalini Dolby Digital bitstream olarak dönüştürür. Birden fazla kablonun yarattığı kargaşa olmadan ve ses sinyalinin bütünlüğünü sağlayarak tel bir dijital bağlantı ile bilgisayarınız, Dolby Digital donanımlı ses/görüntü alıcınıza veya dijital hoparlör sisteminize bağlanır.

DTS™ Connect

DTS Connect, ev sinema sisteminin Ses/Görüntü Alıcısını kullanarak eğlence deneyiminizi arttırmanın mükemmel bir çözümüdür. DTS Connect, 2 kanallı (stereo) sesi alan ve bunu hoparlör düzeninize (7.1 kanala kadar) uygun olarak tam bant genişlikli bir matrise dönüştüren DTS Neo: PC™ ve dijital ses sinyallerini DTS Digital Surround’a kodlayan ve ardından bir S/PDIF bağlantısı kullanılarak bunu Ses/Görüntü Alıcınıza veren DTS Interactive™ olmak üzere iki DTS teknolojisinden oluşmaktadır.

Yerleşik Ön Ses Kulaklık Amfisi

Oyuncular için özel olarak tasarlanmış olan GIGABYTE G1-Killer serisi, oyuncuların yüksek kalitede profesyonel kulaklıklar kullanırken daha net ayrıntılar ve daha az bozulma ile daha yüksek seviyede dinamik ses elde etmesini sağlar,. Amfi ayrıca profesyonel ses kullanımı için ideal olarak yüksek bant genişliği, düşük parazit, düşük yetişme hızı ve düşük bozulma özellikleri sağlamaktadır. Buna ek olarak GIGABYTE, G-1 Killer anakartları orta/sub woofer, arka hoparlör, yan surround ve hat çıkışı için 4 ek onboard amfi ile donatmıştır.

Nichicon Yüksek Uçlu Ses Kapasitörü

GIGABYTE G1-Killer serisi anakartlar, her kanal yerleşiminde en yüksek kalitede Nichicon MUSE ES serisi ve MW serisi Bi-Polarize ses kapasitörü kullanmaktadır. Bu profesyonel ses kapasitörleri, profesyonel oyuncular için en gerçekçi ses efektlerini yaratmak üzere en yüksek kalitede ses çözünürlüğü ve ses yaygınlığı sağlamaktadır.

Üstün Hız

Onboard Bigfoot Networks Killer™ E2100 Oyun Ağı Platformu

GIGABYTE, G1-Killer serisi anakartlarda onboard olarak Bigfoot Networks Killer™ E2100 Oyun Ağı Platformunu uygulatarak online oyun ağ gecikmesi sorunlarını ciddi olarak ele alan tek anakart üreticisidir. Benzersiz bir Ağ İşleme Birimi (NPU) ve özel Game Networking DNA™ teknolojisini kullanan Bigfoot Networks Killer™ E2100 Oyun Ağı Platformu, mümkün olan en iyi online oyun deneyimini sağlamak üzere tasarlanmıştır.

– Killer™ E2100 NPU

1GB DDR2 belleğe sahip Ağ İşleme Birimi (NPU), önemli bilgisayar görevlerini gerçekleştirmek üzere işlemciyi boşaltarak, işlemciden ağ yükünü almaya yardımcı olur.

– Game Networking DNA™

Bigfoot Network’ün özel Game Networking DNA™ yazılımı, daha hızlı hareket etmenizi, daha hızlı ateş etmenizi ve daha büyük zaferler etmenizi sağlayan benzersiz hız faydaları sağlayarak, Windows Network Stack’i atlayarak NPU üzerindeki oyun verilerinin yükünü azaltır.

– 10 Kata Kadar Daha Hızlı

İster MMO, ister FPS oynuyor olun, Bigfoot Networks Killer™ E2100 oyun ağı platformu tamamen yeni bir online oyun performansı için size 10 kata kadar daha hızlı ağ performansı sağlar.

– Killer™ Network Manager

Benzersiz bir hız, zeka ve online oyun verisi kontrolü sağlamak üzere sıfırdan yaratılmış olan Killer Network Manager, G1-Killer serisi anakartların sağlığını ve performansını gösterir ve oyunculara bunu optimize etme kontrolü sağlar.

– Killer Network Manager Uygulamaları, kullanıcıların ne kadar bant genişliği kullandığını ve hangi uygulamaların bunu kullandığını görmesini sağlamak üzere, Bigfoot Network’ün özel Visual Bandwidth Control™ teknolojisini kullanır. Bigfoot’un Advanced Game Detect™ teknolojisi, mevcut oyunu en üst öncelikte tutar ve kullanıcılar indirmeye devam ederken, ihtiyaç duyulan tüm bant genişliğini sağlar.

Ön Erişim Kontrol Paneli

Kitin bir parçası olan G1. Assassin anakart, 2 adet USB 3.0 portuna ve Power eSATA’ya hızlı ve kolay erişim sağlayan kullanışlı bir Ön Erişim Kontrol Paneline sahiptir. Ön Erişim Kontrol Paneli aynı zamanda tek bir düğmeye basarak oyuncuların sistemlerine anında overclock yapmalarına imlan sağlayan bir Quick Boost düğmesi de barındırmaktadır. Savaşın ortasında olduğunuzu ve sistemi yeniden başlatma ihtiyacı olmadan anında performans artışı elde edebildiğinizi hayal edin.

SATA 3.0 (6Gbps) ve USB 3.0

Düşman hattındayken, istihbarat verilerinin gecikmesi halinde ölebilirsiniz. Bu nedenle GIGABYTE G1-Killer serisi anakartlar, 4 porta kadar en yeni SuperSpeed USB 3.0 (2 ön panel ve 2 arka panel), Marvell’den SATA Revision 3.0 (6Gbps) teknolojileri ve güce en aç USB cihazları için tüm USB portlarında benzersiz 3x USB güç artışı özelliklerinin onboard entegrasyonu ile son derece hızlı veri transferi performansı sağlar.

Üstün Soğutma

Locked and Loaded Isı Borusu Tasarımı

GIGABYTE G1-Killer serisi, göründüğü şekilde ısınmak üzere tasarlanmış olan tamamen yeni bir ısı borusu barındırır. İşlemcinin VRM bölgesi gibi anakartın en kritik bölgelerinden ısıyı etkin bir şekilde dağıtıp hızlı bir şekilde ortadan kaldıran GIGABYTE G1-Killer serisi anakartlar, savaşın en sıcak anlarında bile soğuk kalır.

Tabanca, tüfek ve şarjör başta olmak üzere askerlere savaş bölgesinde verilen ateşli silahlara uygun olarak modellenmiş olan Locked and Loaded ısı borusu tasarımı, maksimum ısı dağılımı sağlamak üzere bir tüfeğin oluğuna benzeyen eşsiz bir oluk teknolojisi kullanmaktadır.

5 Smart Fanlı Konektör

Isının ortadan kaldırılmasına daha fazla yardımcı olmak üzere, sistem ve işlemci fanlarının daha hassas bir şekilde kontrol edilmesini sağlayan Smart Fan pin başlıkları 5 noktaya stratejik olarak yerleştirilmiştir. Kendi termal sensörlerine sahip Smart Fanlar, GIGABYTE’ın EasyTune™ 6 hizmet yazılımı ve BIOS aracılığıyla kolaylıkla kontrol edilebilir.

GIGABYTE Ultra Durable™ 3

GIGABYTE Ultra Durable™ 3 tasarımı, tüm PCB boyunca işlemcinin güç bölgesi gibi anakartın en kritik alanlarından ısının daha etkin bir şekilde yayılmasını sağlayarak sistem sıcaklığını çarpıcı bir şekilde azaltan Güç ve Toprak katmanları için 56.7 g (2 ons) bakır barındırır. GIGABYTE Ultra Durable™ 3 aynı zamanda elektriğin boşa gitmesini azaltmaya yardımcı olmak ve bileşen sıcaklıklarını daha da düşürmek üzere PCB empedansını %50 azaltır. 56.7 g (2 ons) bakır katmanı starımı, daha iyi bir sistem stabilitesi sağlayarak ve overclocking için daha yüksek marjlar sunarak, arttırılmış sinyal kalitesi ve daha düşük EMI (Elektromanyetik Parazit) sağlar.

Maksimum İşlemci Gücü

Bir araba motorunun pistonları ve silindirleri gibi, anakart Voltaj Regülatör Modülünün (VRM) tasarımı, parça kalitesi ve güç fazlarının sayısı anakart performansını önemli ölçüde etkiler. GIGABYTE mühendisleri, sadece bu kritik alan için en iyi kalitede parçaların kullanılmasının önemini değil, aynı zamanda daha fazla güç fazıyla işlemcinize daha fazla güç sağlanabileceğini bulan ilk mühendisler olmuşlardır. Yeni VRD 12 (Voltage Regulator Down) spesifikasyonu, Dual CPU Power ve Sürücü Gerilim Besleyicilerini barındıran sektörün önde gelen tasarımıyla GIGABYTE G1-Killer anakartlar, elit oyun sistemleri için gerekli olan güç stabilitesini ve sınıfının en iyisi sistem performansını sağlamaktadır.

Dual CPU Power

GIGABYTE’ın tescilli Dual CPU Power teknolojisi, işlemci VRM güç fazlarının birbiri ardına çalışmasını sağlayan 2 set güç motoruna eşit olarak bölünmesine izin verir. Bu, tüm güç fazlarının her zaman aktif olduğu geleneksel güç tasarımlarının aksine, 1 set güç fazı çalışırken diğerinin dinlenmesini sağlar. GIGABYTE Dual CPU Power, anakart dayanıklılığı ve güvenilirliğini önemli ölçüde azaltmak üzere, her bir güç fazı seti tarafından gerçekleştirilen iş yükünü yarıya indirir.

Sürücü Gerilim Besleyicileri

Intel ® Sürücü Gerilim Besleyici spesifikasyonuna göre Gerilim Besleyicileri ve sürücü IC’sini bir araya getiren GIGABYTE G1-Killer serisi anakartlar, modern işlemcilerin güç gereksinimlerini karşılamak üzere, yüksek değişim frekanslarında daha yüksek güç transferi ve arttırılmış verimlilik sağlar. Sürücü Gerilim Besleyicileri aynı zamanda daha temiz, daha az karışmış işlemci bölgesi için VRM’nin kapladığı alan gereksinimlerini azaltmaya yardımcı olur.

3TB+ HDD Desteğine Sahip GIGABYTE DualBIOS™

GIGABYTE DualBIOS™, ana BIOS çöktüğünde veya bozulduğunda BIOS verilerini otomatik olarak geri yükleyen patentli bir teknolojidir. 2 fiziksel BIOS ROM’unu entegre olarak onboard barındıran GIGABYTE DualBIOS™, virüs veya uygun olmayan BIOS güncellemeleri nedeniyle meydana gelen BIOS hasarı veya arızaları durumlarında hızlı ve sorunsuz geri yükleme sağlar. Buna ek olarak, GIGABYTE DualBIOS™ artık bölümlendirme ihtiyacı olmadan 3TB (terabayt) veya daha fazla sabit disk önyüklemesini de destekliyor ve tek bir sabit diskte daha fazla veri depolanmasını sağlıyor.

GIGABYTE G1-Killer serisi anakartlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen GIGABYTE Tech Daily blogunu veya resmi anakart web sitesini ziyaret ediniz. .

*Grafik desteği konfigürasyonları için ayrı devre kartı spesifikasyonlarına bakınız

** G1.Guerrilla, Creative X-Fi yazılım çözümü barındırır.