Anasayfa Haber Samsung RC510

Samsung RC510

Tüketici elektroniği ve bilgi teknolojilerinin lider ismi Samsung’un RC510 dizüstü bilgisayarı, daha fazla detay yakalamak ve eğlenceyi artırmak için tasarlandı. Dayanıklılığı tarz sahibi ve modern bir tasarımla birleştiren Samsung RC510, hareket halinde sağladığı uzun süreli üstün performans başta olmak üzere bir çok üstün özelliğe sahip.

Donuk ve cansız görüntülerle yetinmeyin

Samsung RC510’un 300nit’lik ekran parlaklığına sahip güçlü netlik özelliği, en sevdiğiniz mültimedya içeriklerine bambaşka bir boyut ekliyor. Daha etkileyici renkler ve keskin görüntüler sunan arkadan aydınlatmalı parlak HD LED ekran, rakipsiz bir canlılığa sahip olmasının yanı sıra gerçek hayata yakın görüntü kalitesi sağlıyor. Size de daha fazla rengi görerek, HD filmler ile oyunların en doğru şekilde görüntülendiği 16:9 ekran boyutuyla eğlenceyi yeniden keşfetmek kalıyor.

RC510 serisi dizüstü bilgisayarların ada tipi klavyeleri, ince bir konfora sahip. Sezgisel dar tuşlar şık bir görüntü sunarken, yazım hatalarının da azaltılmasına yardımcı oluyor. Vurgulanmış yön/ok tuşları da ekrandan okumayı kolaylaştırıyor.  Tüm bunların yanı sıra, dar tuşlu tasarım yalnızca doğru yazı yazma olanağını artırmakla kalmıyor aynı zamanda klavyenin daha kolay temizlenmesini sağlayarak pratik bir avantaj da sunuyor.

Samsung RC510’un 1.3M HD Web kamerası ile online eğlence ve iletişim kurmanın keyfine varacaksınız. Önemli anları kaydetmek, internet üzerinden sohbet etmek ya da internet üzerinden en yeni bilgisayar oyunlarını oynamak istediğinizde daha büyük ve net görüntüler sunan kaliteli bir web kamerasına daha çok ihtiyacınız olur. HD web kamerası ile RC510 dizüstü bilgisayarlar, canlı ve zengin renklere sahip, gerçek hayata çok yakın HD görüntüler yakalıyor ve iletiyor. HD kayıtlar ve internet üzerinden yapılan sohbetler siz geçen zamanın farkına varmadan sorunsuz bir şekilde akıp gidecek ve HD web kameranızı kullanmak sizin için çok kolay olacak.

Daha uzun pil ömrüyle daha fazlasını yaşayın

Samsung’un RC510 serisi dizüstü bilgisayarlar, güç verimlilik performansıyla tam bir hareket esnekliği ve özgürlük sunuyor. Böylece size, pil ömrünün ne kadar kaldığı konusuna kaygılanmadan işlerin tamamlanması ve eğlence için zaman kalıyor. Gelişmiş Lityum-Polimer pil ve Samsung’un yenilikçi şarj etme teknolojisi de pilin ömrünü sıradan bir dizüstü piline kıyasla üç katına çıkararak, işlerinizi her yerde sürdürebilmenize olanak tanıyor.

Hızlı başlangıç

Gelişmiş uyku modunda, önemli veri ve sistem konfigürasyonları, hızlı erişim için dizüstü bilgisayarınızın sabit sürücüsüne ve bilgisayarın hafızasına kaydedilirken, ani güç kesintilerine karşı veri koruması da güçlendirildi. Yenilikçi Hızlı Başlangıç da bilgisayarınızın gelişmiş uyku modundan çıkmasını ve saniyeler içerisinde tam güçle çalışmaya başlamasını sağlıyor.

Daha hızlı ve akıllı performansSamsung RC510 , Akıllı Turbo Boost teknolojisiyle, dinamik bir şekilde işlem gücünü en çok ihtiyaç duyulan yere yönlendirerek performansı hızlandıran en son teknoloji Intel® Core™ i5 ve i3 işlemci seçenekleri sunuyor.

Samsung RC510 dizüstü bilgisayar şu anda şarap kırmızısı rengi ile Türkiye’de  749 Dolar’dan başlayan fiyatlarla son kullanıcının beğenisine sunuluyor.