Anasayfa Haber Vodafone 945 Türkiye’de

Vodafone 945 Türkiye’de

Türkiye’de operatör markalı ilk telefonu pazara süren dünya mobil iletişim lideri Vodafone, seriyi yeni bir telefonla sürdürüyor. Vodafone, “Veri yılı” ilan ettiği 2011 senesinde, tüketicilerin  “Süper İnternet”i en iyi şekilde deneyimlemeleri için akıllı telefon Vodafone 945’i pazara sunuyor. Android işletim sistemi, 3G, 3.2 inç’lik dokunmatik ekran ve 5 megapiksel kamera gibi dikkat çekici teknik özelliklere sahip Vodafone 945’e, abonelerin tercihi Cep Avantaj tarifeleri ile ayda sadece 1 TL’ye sahip olunabiliyor.

10 Şubat 2011, İstanbul – Operatör markalı cep telefonlarını Türkiye’yle ilk kez tanıştıran dünya mobil iletişim lideri Vodafone, Android işletim sistemli Vodafone 945’i Türkiye’de pazara sunuyor. Teknik özellikleri ile olduğu kadar şık tasarımı ile de dikkat çeken Vodafone 945, abonelerin tercihi Cep Avantaj tarifeleri ile ayda sadece 1 TL’lik ücreti ile akıllı telefon pazarında öne çıkıyor.

Süper İnternet ile herkese mobil internet

Vodafone Türkiye, “veri yılı” ilan ettiği 2011 yılında başlattığı Süper İnternet kampanyasını, herkes her yerden, uygun fiyatlarla, kolayca internete girebilsin diye ayda sadece 1 TL’ye sunduğu Vodafone 945 ile devam ettiriyor.

En yeni teknolojiler, en son uygulamalar

Google’ın mobil işletim sistemi Android ile çalışan Vodafone 945, 3G, 3.2 inç dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera, GPS, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları, microSD kart desteği ile 16 GB’a kadar genişletilebilen hafızası ve 512 MB dahili bellek gibi yüksek teknik kapasitesi ile dikkat çekiyor. Cihaz kullanım şartlarına da bağlı olmak kaydıyla ortalama 4 saat konuşma süresi ve yaklaşık 200 saat bekleme süresi sunuyor.

Sahip olduğu uygulamalar ile Facebook ve Twitter’a tek dokunuşla ulaşmayı kolaylaştıran Vodafone 945, birden fazla e-posta hesabını kolayca yönetmeyi ve “push e-mail” özelliği ile de e-postaların anında cebe gelmesine olanak tanıyor.

GPS özelliği sayesinde “Vodafone Etrafımda Ne Var?” uygulamasını kullanarak, en yakın sağlık, alışveriş, eğlence yerlerini keşfetmek, Google Maps ve FourSquare gibi konum tabanlı servisleri kullanmak mümkün.

Vodafone 945, Türkiye’de bine yakın Vodafone Cep Merkezleri’nden 31 Mart 2011 tarihine kadar faturalı Cep Avantaj tarifeleri ile kampanya dahilinde 24 ay boyunca ayda sadece 1 TL’ye temin edilebiliyor. Üstelik kampanyaya katılan abonelere Süper İnternet’in keyfini yaşayabilmeleri için ilk ay 1 GB internet Vodafone’dan hediye olarak sunuluyor.

Böylece 31 Aralık 2010 itibariyle son bir yıllık dönemde faturalı abone sayısını 1.8 milyon kazanımla 4.1 milyona çıkaran Vodafone Türkiye, kendi markasını taşıyan en yeni akıllı telefonu ile en çok tercih edilen Cep Avantaj tarifesi ile sunarak abonelerinin iletişim ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak her zaman tüketicilerimizin isteklerini önceliklendiren bir hizmet yaklaşımımız var. 3G’nin birinci yıldönümünde Türkiye’ye ilk operatör markalı akıllı telefon olarak ayda sadece 1 TL’ye satışa sunduğumuz Vodafone 840 büyük ilgi görmüştü. Ardından 2010 içerisinde pazara sunduğumuz diğer Vodafone markalı cihazlarımız ile tüketicilerimizin deneyimlerini uluslararası ürün çeşitliliğimizle artırdık. Aralık ayı itibariyle Vodafone markalı cihazlar, Vodafone Cep Merkezlerinde satılan tüm telefonlar arasında yüzde 6,4 oranında bir satış oranıyla en çok satan 3. marka oldu. Tüketicilerimize en yeni teknolojileri sunma hedefimizden hareketle şimdi çıtayı biraz daha yükseltiyoruz. Hem teknik kapasitesi, hem de şık tasarımı ile pazarda iddialı olacağını düşündüğümüz akıllı telefon Vodafone 945’i tüketicilerimiz mobil olarak her yerden süper internete rahatça bağlansın diye ayda 1 TL’ye Türkiye’de kullanıma sunuyoruz. 2010’un sonunda dünyada satışa çıkan bir cihazı, çok kısa süre içinde Türkiye’ye getirmekten dolayı mutluyuz. Hem bütçe dostu hem de yüksek kapasiteli akıllı telefon kullanmak isteyenlerin aradığı cihazın Vodafone 945 olduğuna inanıyoruz.”

Vodafone 945’in tanıtım toplantısının yapıldığı Beyoğlu’nda, 1 TL ücretle alınabilecek simit, kestane gibi ürünlerin tüketicilere hediye olarak dağıtıldığı sokak aktiviteleri düzenlendi.               “1 TL cebinizde kalsın, Vodafone’dan 945 hediye” konsepti ile gerçekleştirilen aktivitelere katılan vatandaşlar Vodafone 945’e büyük ilgi gösterdi.