Anasayfa Haber Creative ZiiO 7”

Creative ZiiO 7”

Creative zengin ürün yelpazesini, yeni tableti ZiiO 7” ’yi de satışa sunarak daha da genişletti.

Android işletim sistemi kullanan ZiiO,  kendi içinde Android uygulama marketi ZiiStore’a  da sahip. Böylece güncel uygulamaların yanı sıra, kullanıcıların oluşturduğu uygulamaları da rahatlıkla indirip kullanabilmenizi sağlıyor.

aptX destekli bluetooth teknolojisine sahip olan ZiiO , bu sayede Bluetooth hoparlör ve kulaklık ile de sorunsuz çalışıyor.

WiFi  desteği ile internette gezinebilir, oyunlar oynayabilir, maillerinizi kontrol edebilir, sohbet edebilir, kısaca eğlencenin tadına varabilirsiniz.

Creative ZiiO,  zengin video (H.264, MPEG4, WMV9, MOV, AVI, MKV), ses (MP3, AAC, WMA9, FLAC, OGG, MIDI, WAV, Audible Format) ve fotoğraf (JPG, BMP, PNG) format desteği ile tüm arşivinizi rahatlıkla izlemenize ve dinlemenize olanak sağlıyor. Bu dosyalarınız rahatlıkla sığdırabilmeniz için 8GB veya 16 GB’lık dahili hafızlarının yanı sıra, SD ve microSD kart destekleri ile de size geniş arşivinizi yanınızda taşıma imkanı sunuyor.

Creative ZiiO’nun HD kalitesinde TV çıkışı ile filmlerinizi veya fotoğraflarınızı rahatlıkla daha büyük ekranlarda görüntüleyebiliyorsunuz.

Ayrıca ön tarafta bulunan dahili kamerası, mikrofonu ve dahili hoparlörü ile görüntülü sohbetler yapmanızı sağlıyor.

Creative ZiiO mükemmel özellikleri, 1GHz hızındaki Zii işlemcisi ve rekabetçi fiyatıyla sizleri mağazalarda bekliyor.