Anasayfa Haber Samsung’un Uygun Fiyatlı Yeni Fotoğraf Makineleri PL20 ve ES80

Samsung’un Uygun Fiyatlı Yeni Fotoğraf Makineleri PL20 ve ES80

Samsung’un yenilikleri fotoğraf çekmeye eğlence ve kolaylık getiriyor. Uygun fiyatlı yeni  geliştirilmiş ürünleri ile artık fotoğraf çekmek hem çok kolay hem de çok eğlenceli.

İstanbul, 9 Mart 2011; Medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından biri olan Samsung Electronics, bugün iki yeni kompakt fotoğraf makinesinin duyurusunu Mart ayı ortasından itibaren Türkiye’de satışına başlanacağının duyurusunu yaptı. Şık bas-çek fotoğraf makineleri bütün ailenin fotoğraf çekimlerine eğlence ve yüksek kalite getirecek. Her kullanıcının net ve parlak görüntüler elde edebileceği yeni fotoğraf makineleri, yüksek kalite özellikleri ve  en son teknolojik yenilikleri makul fiyatlarla sunuyor.

PL20, 14 megapiksel sensör, 27 mm geniş açılı objektif ve 5x optik zoom özelliklerinin yanı sıra HD video kaydetme özelliklerini, kolay kullanım ve şıklık ile  bir araya getiriyor. Sürekli olarak AA kalem pil satın alma ihtiyacın da ortadan kaldıran makine, yeniden şarj edilebilir Li-ion bataryasıyla eğlencenin daha uzun süre devam etmesini sağlıyor.

ES80 fotoğraf makinesi teknolojisinden uygun fiyat karşılığında değer katan özellikler bekleyen tüketiciler için yeni bir akıllı bas-çek seçeneği oluşturuyor. Bu modelde bulunan kolay kullanım özellikleri arasında 2,4” büyüklüğündeki LCD ekran kullanıcının makine menüsü içerisinde kolaylıkla hareket edebilmesini sağlarken, dahili şarj sistemi, fotoğrafını çekmeniz gereken o en kritik anda enerjinin tükenmesi sorununu ortadan kaldırıyor. ES80 aynı zamanda 12 megapiksel çözünürlük ve 5x optik zoom ile yüksek kaliteli fotoğraf çekmeyi son derece zahmetsiz ve basit hale getiriyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy “ Kolay kullanım ve şıklığı bir araya getiren bu harika bas-çek fotoğraf makineleri , PL20 ve ES80, herkesin keyifle kullanabileceği eğlenceli ve kolay fotoğraf çekme özellikleri sunmayı amaçlıyor. Herhangi bir fotoğrafçının muhteşem fotoğraf çekmesini basit ve eğlenceli bir iş haline getirirken, bütün bu özellikler ile fiyatlarıda düşük tutma çabamızı da Samsung tüketicilerine yansıtmış oluyoruz. PL20 ve ES80, uzmanlık düzeyleri ve bütçeleri ne olursa olsun her fotoğrafçının ihtiyaçlarını karşılama konusunda Samsung’un kararlı çalışmalarının yeni bir örneğini oluşturuyor.” dedi.

Akıllı Otomatik Çekim

Her iki fotoğraf makinesinde Samsung’un yeni Akıllı Otomatik Çekim özelliği bulunuyor. Fotoğrafçının tercih ettiği temaya göre en uygun ayarların yapılması, birçok otomatik moddan biri kullanılarak sağlanıyor. Seçilen mod fotoğrafçının çekim yaptığı ortamın özelliklerine uygun bir şekilde yine otomatik olarak ayarlanıyor. Böylece fotoğrafları gündüz veya gece; dikey veya yatay çekmeniz fark etmiyor. Herkesin karşılayabileceği fiyatlarla satılan bu fotoğraf makineleri çok güzel fotoğraflar çekebiliyor.

HD Video ve hareket halinde Özel Efektler

PL20’nin 720p HD kalitesinde videoları saniyede 24 kare olarak kaydedebilme özelliği, video kameranızı evde bıraksanız bile PL20’nin bu boşluğu kolaylıkla doldurarak yüksek kaliteli sonuçlar verebileceği anlamına geliyor. PL20’nin sahip olduğu Samsung’un Akıllı Filtre Teknolojisi – ‘balık gözü’, ‘minyatür’ ve ‘eskiz’ gibi modlarda kullanılan sanatsal filtreler – fotoğraflarınıza özel efektleri anında ekleyebilmenizi sağlıyor.

Mükemmel Portre teknolojisi

Samsung, ES80 ile birçok ek özelliği de uygun fiyatlı bir modelde bir araya getiriyor. Yüz Tanıma sistemi aynı anda 10 kişiye kadar yüzleri tespit edip tanıyabiliyor ve grup fotoğrafı çekerken bile sevdiğiniz yüzlere odaklanılmasını garanti ediyor. Güzellik Çekimi parlaklık ve yüzün rengini ayarlarken Gülümseme ve Göz Kırpma yakalama fonksiyonu, fotoğraf çekildiği sırada gözleriniz kapalıysa fotoğraf makinesinin sizin için otomatik olarak bir çekim daha yapması anlamına geliyor. Kendi Portreniz özelliğinde ise fotoğraf makinesi otomatik olarak yüzünüze odaklanarak sesli sinyal veriyor ve kendi kendinizin harika fotoğraflarını çekmek için makinenin hazır olduğunu size bildiriyor.

Özellikler

PL20 ES80
Sensör 1/2.33″ (Yaklaşık 7.76mm) CCD, 14 Mega Piksel 1/2.3″ (Yaklaşık 7.81mm) CCD, 12 Mega Piksel
Lens SAMSUNG Lens f = f 4.9∼24.5mm 

(f27∼135mm 35mm film dengi.)

Optik 5x Samsung Lens 

f = 4.9 ~ 24.5mm

(35mm film dengi :

27~135 mm)

Görüntü Sabitleme DIS (Dijital Görüntü Sabitleme) DIS (Dijital Görüntü Sabitleme)
Boyutlar 96.8 x58x 20.3mm 97.0×58.0×20.8mm
Ek özellikler Akıllı Otomatik Çekim 2.0 

Akıllı Filtre

HD Video Kaydı

Yüz Tanıma

Güzellik Çekimi

DIS(Dijital Görüntü Sabitleme)

Fotoğraf Yardım Rehberi

Akıllı Otomatik Çekim Mükemmel Portre Sistemi: 

Yüz Tanıma, Gülümseme Çekimi

Göz Kırpma Yakalama, Kırmızı Göz Düzeltme

Nesne İzleme AF

Akıllı Albüm

Fiyat 279,00 TL 229,00 TL
Satışa Çıkış Tarihi Mart Mart