Anasayfa Haber Vodafone İle Yurtdışında Süper İnternet

Vodafone İle Yurtdışında Süper İnternet

Vodafone, yurtdışına çıkan abonelerinin kolayca internete girebilecekleri Yurtdışı Süper İnternet Paketi’ni hizmete sundu. Faturalı ya da faturasız tüm Vodafone abonelerinin yararlanabileceği Yurtdışı Süper İnternet Paketi dünyanın birçok ülkesinde geçerli. Böylece Vodafone aboneleri, her yerden internete girebiliyor; e-postalarını kontrol ediyor, sosyal paylaşım sitelerini kullanabiliyor.

Vodafone farkıyla, Yurtdışı Süper İnternet paketinde abonelere günlük 25 MB internet kullanımı sadece 25 TL’ye sunuluyor. Böylece aboneler yurtdışında internet kullanımı için ne kadar ödeyeceklerini önceden biliyor. Ayrıca abonelerin herhangi bir beklenmeyen faturaları önlemek amacıyla 25 MB dolduğunda abonelere kullanım bilgisi SMS ile gönderiliyor. Vodafone abonelerinin bu avantajdan faydalanması için yurtdışında interneti kullanacakları gün içinde NET25 yazıp, 7048‘e SMS göndermesi yeterli.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu: “Hali hazırda avantajlı yurtdışında kullanım seçeneklerimizle abonelerimize hizmet veriyoruz. Bugün 30 ülkede faaliyet gösteriyoruz ve 40 şebeke ortaklığımız var. Dünya genelinde 359 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyoruz. Bu da bize büyük bir güç veriyor. Kısa bir süre önce Kırmızı Pasaport çatısı altında avantajlı yurtdışı kullanım tekliflerimizi bir araya getirmiş ve abonelerimize yurtiçi fiyatlarla yurtdışında da konuşma fırsatı sunmuştuk.  Bu kez de, yurtdışında kolayca internet kullanmak isteyen abonelerimiz için 25 TL gibi son derece uygun bir ücretle yeni bir yurtdışı avantajı sunuyoruz. Yurtdışındayken internet keyfini deneyimlemek isteyen abonelerimizi Yurtdışı Süper İnternet paketini kullanmaya davet ediyoruz.”