Anasayfa Haber Samsung’un 2011 Ev Sinema Sistemi Serisi, Seçili Modellerde 1.330W çıkış gücü, Full...

Samsung’un 2011 Ev Sinema Sistemi Serisi, Seçili Modellerde 1.330W çıkış gücü, Full HD 7.1 kanal ve Blu-ray Entegrasyonu Özelliklerine Sahip

Samsung’un şık tasarımlı 2011 serisi ev sinema sistemleri, ister 3D, 2D, HD ister internet üzerinden anlık yayın olsun, insanların evlerinde izlediği içeriğin genişliğini tamamlayacak şekilde Blu-ray entegrasyonu (seçili modellerde) ve kablosuz özelliklerini üstün ses kalitesiyle bir arada sunuyor.

HT-D6750W

HT-D6750W, 1080p full HD Blu-ray disk oynatıcı ve 3D oynatıcıyı, 1.330 watt çıkış gücüne sahip 7,1 kanal bir sistemin içinde toplar.  Güçlü video işlemci 2D içeriği 3D’ye dönüştürebilir ve cihaz Full HD resim kalitesini destekliyor.

Sistem iki swivel ve dört tallboy hoparlörden oluşuyor ve Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio’nun da aralarında bulunduğu birçok son teknoloji ses biçimini destekliyor. Ayrıca HT-D6750W, Samsung’un Gelişmiş Vertical Surround ses özelliğine sahip ilk ev sinema sistemi. Ön hoparlörlerin tallboy hoparlörlere dahil edilmesiyle birlikte daha sade bir görüntü sunan sistem, etrafı saran bir dikey surround-ses deneyimi sunacak şekilde ayarlanabiliyor.

HT-D6750W, çok saf bir ses sağlamak için Samsung’un Crystal Amplifier Plus teknolojisiyle sesteki bozulmaları ve gürültüyü defalarca filtreliyor. Ayrıca, sistemde geniş bant yükseltici ile birlikte var olan birinci sınıf tiz hoparlör 50 kHz’yi aşan yüksek frekanslarda ayrıntı ve berraklık sunarken, pasif radyatör derin bas hoparlörü gereksiz sesleri azaltıp düşük-frekanslı sesleri güçlendiriyor. Bu teknolojilerin birlikte kullanılması,  kullanıcıya 2D ve 3D’de daha sıcak ve doğal bir ses rengi deneyimi de sunuyor.

HT-D6750W, dahili Wi-Fi özelliği sayesinde cihazların kablosuz olarak “AllShare” ile senkronizasyonunu sağlıyor ve “Smart Blu-ray” ev sineması aracılığıyla Web tabanlı içeriği alabiliyor. Ayrıca, Apple sertifikalı iPod/iPhone ünitesi müzik, film ve diğer medya dosyalarına kesintisiz erişim sağlıyor.

HT-D5550

HT-D5550, Blu-ray ve standart DVD’ler için 1080p full HD video oynatıcısını destekliyor. Sistem, HD olmayan bir içeriği 1080p full HD özellikle oynatılabilir hale ve güçlü video işlemcisi sayesinde 2D içeriği 3D’ye çevirebiliyor.

Bu 5,1 kanal 1000 watt çıkış gücüne sahip ev sinema sistemi dört şık ve tallboy hoparlöre sahip ve bu hoparlör sayesinde ise odaya  sinema benzeri güçlü bir ses verebiliyor. HT-D5550, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD ve DTS-HD Master Audio’nun aralarında bulunduğu HD ses biçimlerini destekliyor. HT-D5550, ortaya çok saf bir ses çıkması için, Samsung’un geliştirilen Crystal Amplifier Plus teknolojisi sayesinde ses bozulmalarını ve gürültüyü filtreliyor. Ayrıca, 3D Sound adı verilen gelişmiş, dahili DPS efekt üreticisi 3D içerik izlerken etrafı saran bir ses deneyimi yaratıyor ve 3D karelerle birlikte hareket eden sesler ortaya çıkarıyor.

Kullanıcılar, Smart Blu-ray Ev Sineması’nın insanların dijital cihazları kablosuz olarak senkronize etmelerini  ve böylece doğrudan DLNA sertifikalı bilgisayar, kamera ve mobil cihazları üzerinden kendi geniş TV ekranlarına yansıtarak müzik, film ve fotoğraf keyfi yaşamalarını sağlayan “AllShare” gibi özellikleri sayesinde, interaktif ve web-tabanlı içeriklere ulaşabiliyorlar.

Ürün Özellikleri

HT-D6750W HT-D5550
3D / 3D Çevirici 3D / 3D Çevirici  
Center Slot-in Center Slot-in  
7.1 5.1  
1330 W 1000 W  
2 Swivel / 4 Tallboy Hoparlör 4 Tallboy Hoparlör  
Birinci sınıf Tiz Hoparlör Ünitesi    
Pasif Isıtıcı Derin Bas Hoparlörü Büyük Derin Bas Hoparlörü  
Crystal Amplifier Plus Crystal Amplifier Plus  
Dolby Digital

Dolby Pro Logic II

Dolby Digital Plus

Dolby True HD

Dolby Digital

Dolby Pro Logic II

Dolby Digital Plus

Dolby True HD

 
Genişband    
Vertical Surround Virtual 7.1  
3D Ses Derinliği 3D Ses Derinliği  
Otomatik Ses Kalibrasyonu (ASC)

* Müzik Test Tonu

Otomatik Ses Kalibrasyonu (ASC)

* Müzik Test Tonu

 
Smart Hub, Allshare Smart Hub, Allshare  
Dahili Kablosuz LAN Dahili Kablosuz LAN  
Kablosuz Arka Hoparlör

FM Tarayıcı

Hazır Kablosuz Hoparlör

FM Tarayıcı

 
İç Bellek (Dahili Hafıza) 1GB İç Bellek (Dahili Hafıza) 1GB  
iPod Yuvası Vardır 2 HDMI Girişi / 1 Optik Giriş  
2 HDMI Girişi / 1 Optik Giriş 1 Ses Girişi / 1 Mikrofon Girişi  
1 Ses Girişi / 1 Mikrofon Girişi iPod Yuvası