Anasayfa Haber Samsung’un Yeni Dört Kapılı Şık Buzdolabıyla Aynı Alanda Daha Fazla Yer Kazanın

Samsung’un Yeni Dört Kapılı Şık Buzdolabıyla Aynı Alanda Daha Fazla Yer Kazanın

Yeni Samsung AW3 Buzdolabı Serisi’nin, dört kapısı ve entegre tasarımıyla daha fazla alan özgürlüğü.

Tüketici elektroniği alanında pazar lideri olan ve yenilikleriyle ödüllere kazanan Samsung, buzdolaplarında daha fazla yiyecek saklama yeri, kolay kullanım  ve sofistike bir stil arzu eden tüketicileri için bugün Fransız kapılı buzdolabı AW3’ü tanıttı.

Samsung Dijital Cihazlar Birimi Başkan Yardımcısı Chang Wan Hong, “AW3 serisini geliştirmeye ve tasarlamaya başlamadan önce, tüketicilerin buzdolaplarıyla nasıl bir etkileşim içinde olduklarını dikkatle inceledik,” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti. “Tüketicilerin buzdolabında neleri istediklerini ve ihtiyaç duyduklarını belirledik ve bu özelliklerin hepsini dört-kapılı AW3 serisine yerleştirdik. Sonuçta, tüketicilerin yiyecek saklama ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanmış şaşırtıcı ve gösterişli bir buzdolabı elde ettik.”

Kompakt boyutları olmasına rağmen yüksek saklama kapasitesine sahip Samsung’un AW3 buzdolabı, geleneksel modellere göre 85bin santimetre küp (3 feetküp) daha fazla hacim içeriyor. Bu buzdolabı, yiyeceklere daha kolay erişim için; bir tanesi dondurucu bölmesine, bir tanesi orta soğutucu çekmecesine ve iki tane Fransız kapısı da geniş bir buzdolabı kompartımanına açılan toplam dört adet kapıya sahip.

Buzdolabı bölmesinin önemli özellikleri arasında, tüketicilerin istediklerini kolayca ve süratle bulmalarını sağlayacak şekilde buzdolabının her köşesini aydınlatan LED ışıklar da bulunuyor. Kullanıcılar, Samsung’un filtre değişikliği yapmak için sebze bölümünün altına yerleştirilen yeni su filtresiyle daha rahat ve huzurlu bir deneyim yaşayacaklar. Filtreye ulaşmak için buzdolabının içindekileri çıkarmaya artık gerek kalmayacak.

Buzdolabının ortasında, orta bölme adı verilen ilave bir yiyecek saklama bölmesi bulunuyor. Samsung, bu bölmeyi tüketicilerin modern mutfaklarına sorunsuz entegre olabilecek şekilde tasarladı ve modern mutfaklardaki tezgahların boyuyla aynı yüksekliğe yerleştirdi.

Bunların yanı sıra, AW3’ün ayarlanabilir “Akıllı Rafları”; et, içecek ve atıştırmalık yiyecekler gibi sıkça ihtiyaç duyulan ürünleri etkin bir şekilde organize ediyor. Tüketiciler, buzdolabı ayarlarını kolayca izleme ve değiştirmeleri için tamamen dokunmatik bir panel üzerinde buz mavisi ışıklı Samsung’un yeni Café Görünümlü Kumandasını (Café Look Dispenser) kullanarak orta bölmedeki yiyecekleri farklı sıcaklık ayarlarıyla ayrı ayrı kontrol altında tutabiliyor.

Altta bulunan dondurucu bölmesini açmak ve Samsung’un AW3 buzdolabının iki tam açılabilir dondurucu rafına ulaşmak için yeni tasarım gidon kolunun hafifçe çekilmesi yeterli oluyor. Üstte bulunan raf, kullanıcıların istedikleri malzemelere kolayca ulaşabilmesi için alt rafın altına kadar uzayabiliyor ve dondurucu bölmesinin içinde çubuk dondurma gibi küçük atıştırmalıklar için ideal bir saklama yeri olan küçük bir “Atıştırmalık Cebi” bulunuyor. Bu alan, atıştırmalıkları kolayca bulmak ve yerleştirmek zorunda olan çocuklu aileler için mükemmel bir çözüm.

Samsung’un Twin Cooling Plus® teknolojisi, yiyecek ve içecekleri buzdolabının bütün bölümlerinde en yüksek tazelikle saklıyor. Buzdolaplarında bulunan geleneksel soğutma sistemleriyle karşılaştırıldığında, Twin Cool Plus®, buzdolabı ve dondurucu bölümlerini ayrı ayrı soğutmak suretiyle kusursuz sıcaklık kontrolü sağlıyor ve böylelikle bütün yiyecekler taze ve optimum nem seviyesinde saklanabiliyor.