Anasayfa Haber Samsung’un Yeni Fotoğraf Makineleri ile Farklı Deneyimler Sizi Bekliyor

Samsung’un Yeni Fotoğraf Makineleri ile Farklı Deneyimler Sizi Bekliyor

Samsung SH100, fotoğraflarınızı anında paylaşım imkanı sunarken, ST700 sizi çektiğiniz fotoğrafların vazgeçilmezi yapıyor.

İstanbul, 28 Mart 2011 – Medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından biri olan Samsung Electronics, bugün iki yeni kompakt fotoğraf makinesinin duyurusunu  gerçekleştirdi.  SH100 modeli ile dünyanın neresinde olursanız olun, internet üzerinden ve sosyal paylaşım ağlarından arkadaşlarınız ile fotoğraflarınızı paylaşabiliyorken ST 700 ile çift ekran deneyimini yaşayabiliyorsunuz.

SH100 ile dünyayı yakın kılın…

Samsung’un internet bağlantı özellikli fotoğraf makineleri alanındaki öncülüğü, SH100’ün sahip olduğu benzersiz yeniliklerde görülebiliyor. Bu yenilikler kullanıcıların kolayca, kablosuz bir şekilde diğer cihazlara bağlanmasına olanak tanıyor. Örneğin; Android’le çalışan Galaxy S akıllı cep telefonuna bağlanmak için Wi-Fi özelliğinden yararlanılabiliyor. Böylece kullanıcı çekilmek üzere olan fotoğrafı gerçek zamanlı olarak cep telefonunu kullanarak görebiliyor. En mükemmel kareyi elde etmek için de dilediği gibi kareyi yakınlaştırıp, uzaklaştırabiliyor. Ardından da, poz vermek için hazır olduğunda uzaktan objektif kapağını açabiliyor. Bu yenilik, kullanıcılara, istedikleri kareyi daha kolay elde etmeleri için tüm kontrolü sağlıyor.

SH100’ün yerleşik Wi-Fi özelliği, kullanıcıların yalnızca iki düğmeye basarak çekilen fotoğrafı PC’lerine otomatik olarak yedekleyebilmelerini ya da DLNA’yı kullanarak HD özellikli TV’lerine bağlanıp, çektikleri fotoğraf ve videoları doğrudan TV’den izleyebilmelerini sağlıyor. Wi-Fi ile ayrıca kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları anında Facebook, Picasa gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleyebiliyor ya da fotoğraf makinelerinden doğrudan tek tek e-posta adreslerine gönderebiliyor. Kullanıcılar HD video da kaydedebiliyor ve videoları YouTube gibi video paylaşım siteleri üzerinden paylaşabiliyor.

ST 700’ün çift ekran deneyimi ile çektiğiniz fotoğrafların bir parçası olun…

ST700, Samsung’un çift LCD ekran teknolojisinde gelinen en son noktayı temsil ediyor. Yeni fotoğraf makinesinin ön yüzünde bugüne dek bu tarzda bir fotoğraf makinesinde yer alan en büyük  LCD ekran (1.8’’) yer alıyor. Bu ekran 2View teknolojili fotoğraf makineleri arasında ST700’ün ayırıcı özelliği olarak öne çıkıyor ve kullanıcının kendi portresini çekmesi için daha fazla fırsat sunuyor.  Yenilikler bununla bitmiyor; ön yüzdeki etkileyici boyut ve özellikteki ekranı, fotoğraf makinesinin arka yüzünde yer alan Akıllı Erişim Kullanıcı Arayüzüne sahip 3.0’’ boyutundaki yeni dokunmatik ekran tamamlıyor. Bu ekran kusursuz kullanım özellikleri ile berrak ve net görüntüleme özelliği sunuyor. ST700, 16.1 Megapiksel görüntü sensörü ve yenilikçi fotoğraf çekimini mümkün kılan 26mm 5X optik zum lensi ile kalite konusunda da iddialı olduğunu gösteriyor. Bu özellikleri ile yeni model bugüne kadar pazara sunulmuş olan en gelişmiş 2View teknolojili fotoğraf makinesi olarak öne çıkıyor ve kullanıcıların mükemmel anları ölümsüzleştirirken, o anların bir parçası olmalarına olanak sağlıyor.

Mükemmel Porteler

Çift ekranlı fotoğraf makineleri kullanıcıların kendi portrelerini çekebilmelerine olanak verebilmek amacıyla tasarlandı. Yeni modeller, bu düşünceyi bir sonraki safhaya taşıyarak, kullanıcının en mükemmel kalitede, mükemmel karede yer almasını mümkün kılıyor. Yenilikçi ‘Kendi Portreniz’ özelliğine ek olarak, ST700 modelinde yeni ‘Çocuk Modu da yer alıyor. Bu mod, çocukların da dahil olacağı aile fotoğraflarını çekerken, onları oyalamak ve mutlu etmek için kendi çizgi filmlerinizi yaratmanıza olanak tanıyor.