Anasayfa Haber Samsung En Yeni NX Sistemli Fotoğraf Makinesi ve Lens Serisi: NX11

Samsung En Yeni NX Sistemli Fotoğraf Makinesi ve Lens Serisi: NX11

Samsung, NX fotoğraf makinesi serisinin en yeni üyesi, kullanımı kolay, i-Function lensi ile yüksek kaliteli görüntüler sunan NX11’i tüketicilerle buluşturuyor.  NX10’un bir üst modeli olan NX11, NX100 için tasarlanan yeni i-Function lensi ile de uyumlu. NX11, 18-55mm i-Function lensin yanısıra, iki yeni i-Function lensi, 200mm pancake ve 20-25mm zum özellikli gümüş renkli lens ile sunuluyor.

i-Function lensi, fotoğraf makinesini inanılmaz derecede kolay şekilde kontrol etme özelliği ile mükemmel kareyi fotoğrafçıların parmak uçlarına getiriyor. i-Function lensinde bulunan bir tuş sayesinde ayarlar rahatça değiştirilebiliyor. Kullanıcılar, i-Function tuşu ile lens üzerindeki halkayı kullanarak objektif kapağı hızını, diyafram açıklığını, EV, WB ve ISO ayarlarını hızlı ve kolay şekilde değiştirebiliyor. Bu da çekim esnasında dahi kolay ve hızlı konfigürasyon imkanı sunuyor.

Çekimi kolaylaştırmak ve daha rahat hale getirmek için NX11’in tutuş tasarımı da değiştirildi. Buna ek olarak, NX11’de ‘lens öncelik modu kadranı’ da yer alıyor. Tek dokunuşla çalışan i-Function tuşu, diyafram açıklığı, objektif kapağı hızı, ISO ve beyaz dengesi gibi yaygın çekim komutlarını devreye sokuyor; çekim esnasında kolay ve hızlı konfigürasyonu mümkün kılıyor. Fotoğraf makinesinin panorama modu, manzara ya da geniş grupların çekimini kolaylaştırıyor. Bu mod, kullanıcının tek bir hareket ile panoramik çekim moduna geçmesine olanak sağlıyor. NX10’da olduğu gibi, NX11’de de daha üstün görüntü kalitesi için sınıfının en iyisi APS-C sensörü yer alıyor. Micro 4/3’ten daha geniş olan APS-C sensörü yüksek kaliteli görüntüleri daha kolay elde ediyor.