Anasayfa Haber Samsung ‘un Yeni Lazer Yazıcısı ML-3310

Samsung ‘un Yeni Lazer Yazıcısı ML-3310

Samsung’un verimli ve güvenilir lazer yazıcıları ile yazıcılara kağıt sıkışma sorunu son buluyor.

İstanbul – 22 Mart 2011 – Tüketici elektroniği ve bilgi teknolojilerinin lider ismi Samsung Electronics, bugün yaptığı açıklamada küçük ve orta ölçekli işletmelerin yazıcı ihtiyaçlarını gidermeye yönelik geliştirilen, kağıt sıkışmasını önleyen özel teknolojiye sahip, kullanımı ve fonksiyonları kolay yeni masaüstü yazıcı modeli ML3310 ile iş yerlerinde yaşanan küçük ama can sıkıcı sorunları kolayca çözmeyi hedefliyor.

ML-3310 lazer yazıcıları, kullanımı kolay olacak şekilde tasarlandı. Basit sorun giderme fonksiyonları sayesinde yeni yazıcılar herhangi bir sorun olduğunda en kısa sürede sorunun giderilmesini sağlıyor. İşletmeler için arıza sıklığı bir yazıcı çözümü satınalma kararı aşamasında hayati önem taşıyan bir unsur ve ML3310 bu gerçeği göz önüne alarak, arızaların esas sebeplerinden biri olan kağıt sıkışıklığı sorununu azaltmak için özel olarak tasarlandı. Yazıcıların kağıdı alma ve çıkarma özellikleri önemli düzeyde geliştirildi. Bu da yazdırma işlemini çok daha etkin ve kullanıcı dostu bir deneyime dönüştürüyor. Opsiyonel olarak sunulan kağıt tepsisi sayeinde ek kapasitesi 520 sayfaya çıkarıldı. Bu da yazıcıya daha az sıklıkla kağıt yerleştirilmesini ve sonuç olarak da zamandan ve emekten tasarruf edilmesini sağlıyor.

ML-3310’un bir diğer kullanıcı dostu ve çevreye duyarlı özelliği de az gürültülü olması. Bu yeni model yalnızca 52 desibel ses çıkarıyor. Bu özellik ile ofislerde daha sessiz bir çalışma ortamı olmasına katkıda bulunurken, rahatsızlığa sebep vermeden stressiz çalışılmasını mümkün kılmış oluyor. Yazıcılardaki tek dokunuşla devreye giren Eko modu da şirketlerin kağıt ve toner tüketimini azaltmalarına yardımcı olarak çevreye duyarlı olmalarını sağlıyor. Tüm bu özellikler, bu yeni lazer yazıcıyı ofiste kullanım için ideal kılıyor; paradan ve zamandan tasarruf sağlarken, sessiz çalışması ve çevreye duyarlı çalışma modu sayesinde de birçok işletmenin tercihi haline geliyor.

Samsung Electronics Türkiye BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, yeni lazer yazıcı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kurumsal müşterilere yönelik yeni yazıcımız  ML-3310 ile  kurumsal müşterilerimizin, kaliteden ödün vermek zorunda bırakılmadan kullanım kolaylığı ihtiyaçlarına yanıt verdiğimize inanıyoruz.”  dedi.

Yüksek yazdırma hızı (ML-3310’da dakikada 31) ve kağıt sıkışmasını önleyici yenilikçi teknolojisi, bu yeni seriyi yoğun ve hareketli iş ortamları için mükemmel kılıyor.