Anasayfa Haber Yeni Samsung LED TV Serileri ile Daha İnce, Daha Kaliteli Görüntü

Yeni Samsung LED TV Serileri ile Daha İnce, Daha Kaliteli Görüntü

Ultra İnce Çerçevelere Sahip Genişletilmiş 3D ve Akıllı TV Serisi, Kullanıcısına Üç Boyutlu Eğlence Deneyimi Sunuyor.

İstanbul 28 Mart 2011 Medya ve dijital uyum teknolojileri alanında dünyanın lider teknoloji firmalarından biri olan Samsung Electronics  İstanbul’da düzenlenen 2011 Orta Doğu ve Kuzey Afrika Forum 2011 toplantısında LED TV ailesinin yeni üyeleri 8000, 7000 ve 6500 serilerini tanıttı. Samsung’un yeni seri LED TV’leri  2D, 3D, HD ve internet üzerinden yayınlarda güçlendirilmiş resim kalitesi sunmasının yanı sıra en kapsamlı uygulama ve bağlanabilen cihaz alternatiflerinden biriyle daha zengin eğlence seçeneklerini sizlere getiriyor. Televizyonun boyutunu büyütmeye gerek kalmadan tüketicilere daha geniş bir görüntü ekranı getiren yeni inovatif ve ultra ince çerçeve özelliği çok az sayıda televizyonda bulunuyor. Bu yeni çerçeve yapısı, tasarım üzerinde yapılan yoğun araştırmalar, Samsung’un patentli yeni panel teknolojisi ve yenilikçi sinyal işleme teknolojisinin bir sonucu olarak ortaya çıktı.

D8000

Yalnızca dikkatli bakıldığında görülebilen 5 milimetre kalınlığındaki kırçıllı metal çerçeveye sahip olan LED D8000 serisi, ödüllü C8000 serisinin minimalist tarzını devam ettiriyor ve televizyon ile çevresi arasındaki uyumu en üst seviyeye çıkarmak üzere geliştirilmiş Quad Stand yapısını kullanıyor. 800Hz CMR ve güçlendirilmiş LED arka ışık tarama özelliklerini barındıran, CES Inovasyon Ödülü sahibi bu televizyonlar, olağanüstü bir netlikle gerçek hayata yakın 2D, 3D ve HD görüntüler veriyor. Ultra Clear Panel’e ek olarak, D8000 serisi, en üst düzey renk kontrastıyla gerçek hayata en yakın ve en zengin görüntüleri gösteren micro dimming teknolojilerine sahip olan ilk televizyonlar olma özelliğine sahip.

Dahili kablosuz internet bağlantısı ve Samsung’un Smart Hub portalı üzerinden görüntü içeriğini yönetebilme özelliğiyle D8000, DLNA ya da Samsung’un patentli “One Foot Connection (Tek Adımlı Bağlantı)” teknolojisini kullanarak diğer cihazlara da bağlanabiliyor.

D8000 Serisi, Samsung’un yeni 3D gözlükleriyle birlikte satışa sunuluyor.

D7000

Minimalist tasarım estetiğiyle yüksek teknolojinin dengesini başarılı bir şekilde temsil eden Samsung LED D7000 serisi, mücevher kadar şeffaf bir kaplamayla çevrelenmiş 5 milimetrelik siyah bir çerçeve olan Samsung’un ödüllü Crystal TV tasarımına  sahip ve kristal çerçeve boyunca kırmızıyı yansıtmak için kullanılan çift enjeksiyonlu kalıp teknolojisine sahip. Quad Stand, 2010 modeline göre daha ince olmasına rağmen, bir yandan şık bir görünüm oluştururken diğer yandan da televizyonun düz ve sağlam durmasını sağlıyor.

Buna ek olarak, LED D7000, Samsung’un 3D resim kalitesini artıran ve 2D ile 3D resimlerin daha da keskinleşmesini sağlamasının yanı sıra çok hızlı video hareketleri olsa bile bulanıklık yaratmadan yumuşak kare geçişleri yapan yeni 3D patentli kare ara değerleme algoritmasına sahip olan geliştirilmiş arka ışık teknolojisini de içinde barındırıyor. Smart Hub’a erişimle birlikte LED D7000 Serisi, tüketicilerin birbiriyle bağlantılı, mobil yaşamlarını tamamlayan ideal bir medya merkezi oluyor.

D6500

Dünyanın en iyi panel teknolojisi ve patentli imaj geliştirme teknikleri sayesinde çarpıcı şekilde net 3D resimler sunan LED D6500 serisi, çok büyük ücretler ödemeden 3D eğlenceyi kucaklamaya  hazır olan tüketiciler için, ideal 3D LED TV’leri içinde barındırıyor. Samsung’un dünyanın en hızlısı olan benzersiz çift değerli kare dönüştürme teknolojisi, 3D içeriğin izleme kalitesini güçlendirmek için resim karesinin geçiş süresini yüzde 50 azaltıyor.

LED D6500 ayrıca Samsung’un izleyiciyi daha çok içine çeken  bir 3D izleme deneyimi sağlamayı amaçlayan dar bir çerçeve tasarımına da sahip. 3D, 2D, HD veya internet yayınlarını izlerken, göz yanılmalarını asgari düzeye çekmek için izleyiciler kenardan izlediğinde  bile kristal inceliğindeki siluet görülemeyecek kadar az oluyor.

Samsung’un çevre dostu tasarım teknolojileriyle geliştirilen LED D6500 serisi, yaşam döngüsü sırasında çevrede bıraktığı izleri asgari düzeyde bırakma amacını taşımakla birlikte, ortalama enerji tüketimini yüzde 15 azaltırken, azami parlaklığı da yüzde 20 oranında artıran Samsung’un 3D Zirve Algoritmasına da sahip. Benzersiz, “Harekete Duyarlı  Dimming  Algoritması” aynı zamanda LED parlaklığını resimdeki hareket vektörlerine uygun bir şekilde kontrol ederek enerji tüketimini yüzde 20’ye varan oranlarda aşağı çekiyor.

Ürün Özellikleri

D8000(40”, 46”, 55”, 60”) D7000(40’’, 46’’, 55’’) D6500 (32”, 37”, 40’’, 46’’, 55”, 60”)
3D+Akıllı TV 3D+ Akıllı TV 3D+ Akıllı TV
Mikro Karartma
Full HD / CMR 800Hz Full HD / CMR 800Hz Full HD / CMR 400Hz
Eşsiz tasarım Eşsiz tasarım Eşsiz tasarım
Süper İnce Çerçeve (5mm) /

Gümüş / Quad Stand / Işık Efekti (Deko)

Süper İnce Çerçeve (5mm) /

Siyah  / Quad Stand

Dar Çerçeve(12mm) Kare Stand
Ultra Clear Panel Ultra Clear Panel Ultra Clear Panel
3D HyperReal Engine 3D HyperReal Engine 3D HyperReal Engine
4 HDMI, 3 USB, 1 Ethernet port 4 HDMI, 3 USB, 1 Ethernet port 4 HDMI, 3 USB, 1 Ethernet port
Samsung TV İçin Skype™ Samsung TV İçin Skype™ Samsung TV İçin Skype™
Allshare™ (Powered by DLNA) Allshare™ (Powered by DLNA) Allshare™ (Powered by DLNA)
İçinde Kablosuz Bağlantı İçinde Kablosuz Bağlantı İçinde Kablosuz Bağlantı
Kişiye Özel Hazır Video Kaydedici

İçinde HD Tuner

DTV Alıcı (DVB-T/C/S2)

Kişiye Özel Hazır Video Kaydedici

İçinde HD Tuner

DTV Alıcı (DVB-T/C/S2)

Kişiye Özel Hazır Video Kaydedici

İçinde HD Tuner

DTV Alıcı (DVB-T/C/S2)

1 Tuner Picture-in-Picture 1 Tuner Picture-in-Picture 1 Tuner Picture-in-Picture
Smart Hub, Arama, Videonuz, Sosyal TV, Web Tarayıcı Smart Hub, Arama, Videonuz, Sosyal TV, Web Tarayıcı Smart Hub, Arama, Videonuz, Sosyal TV, Web Tarayıcı
Tek Adımlı Bağlantı Tek Adımlı Bağlantı Tek Adımlı Bağlantı