Anasayfa Haber Tunçmatik’ten tasarım ödüllü UPS; Digitech Pro

Tunçmatik’ten tasarım ödüllü UPS; Digitech Pro

Tasarımın her geçen gün daha da önem kazandığı günümüzde bilgisayar kullanıcıları artık, ihtiyaçlarını karşılamaları dışında kullandıkları cihazların göz zevklerine de hitap etmelerini bekliyor.

Güç elektroniği alanında lider marka Tunçmatik tarafından üretilen Digitech Pro, yumuşatılmış köşe hatları, ideal boyutu ve cihaz üzerinde yukarıya bakacak şekilde yer alan dijital ekranı ile her anlamda yenilikçi bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Digitech Pro, geçtiğimiz yıl Monte Carlo’da gerçekleştirilen, birçok IT ve tüketici elektroniği yöneticisinin bir araya geldiği Distree XXL etkinliğinde en iyi tasarım ödülüne layık görülmüştü.

Tasarımı kadar teknik özellikleri ile de dikkatleri çekiyor

Tunçmatik deneyimi ve yüksek standartları ile üretilen Digitech Pro etkileyici tasarımının yanı sıra birçok teknik özelliği de barındırıyor.

Kullanım kolaylığı sağlamak amacı ile cihazın üst kısmına yerleştirilmiş dijital ekrandan giriş/çıkış voltajı, yük seviyesi, akü seviyesi ve aşırı yük gibi birçok bilgiyi takip etmek mümkün.Digitech Pro aynı zamanda bir voltaj regülatörü olarak da görev yapıyor. Oluşabilecek yüksek ya da düşük voltajı uygun seviyeye getirerek bağlı cihazların bu değişimlerden zarar görmesini engelliyor. Ayrıca düşük ve yüksek voltaj koruması ile şebekeden gelebilecek darbe gerilimlerine karşı da data hattınızı, telefon hattınızı ve modeminizi koruma altına alıyor. Yani Digitech Pro ile kullandığınız tüm cihazlar güven altında…

Digitech Pro, şarj süresini %50 azaltan hızlı şarjörü sayesinde de özellikle elektrik kesintilerinin sık yaşandığı bölgelerde güvenli ve kesintisiz bir işletmeye olanak sağlıyor.

Ek olarak Digitech Pro ile verilen Windows, Linux veya Mac uyumlu yazılım CD’si ile UPS’inizi izleyebilir, hatta şebeke kesildiğinde nasıl davranacağını programlayabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için www.tuncmatik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.