Anasayfa Haber Yeni ACER Touch LCD T231H

Yeni ACER Touch LCD T231H

Dokunmatik ekranlı bilgisayar deneyimi şimdi daha mükemmel. Acer, T230H modelinde LCD ekranları dokunmatik teknolojisinin kullanım kolaylığıyla buluşturdu. Şimdi Acer uzun süreli kullanımda bile maksimum konfor sağlamak için dokunmatik hızını gelişmiş ergonomik tasarımda birleştirdiği yeni T231H LCD serisi ile dokunmatik deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Dokunmatik ekran teknolojisinin başarısının arkasındaki nedeni anlamak çok kolay: içinde yaşadığımız dünyayla etkileşim kurmaya ve onu keşfetmeye dokunarak başlarız. Bir nesne gördüğümüzde en sık rastlanan tepkinin ona dokunma isteği olmasının nedeni budur. Dokunma duyumuz doğal ve hızlıdır: kullanıcıların bilgisayar kullanmayı bilmesi gerekmez ve hatta bilgisayar kullanmaya yeni başlamış kişiler bile tercihlerini sadece ekrana dokunarak yapabilir.

Acer T231H ekran dokunmatik özelliklerden yararlanmanızı sağlamaya hazırdır. Farenin yerini alan parmaklarınızın dokunuşuna yanıt verir, bu sayede bilgisayarınızla mümkün olan en pratik şekilde etkileşim kurabilirsiniz.

Acer Touch Monitor T231H’yi dizüstü veya masaüstü bilgisayarınıza bağladıktan sonra dokunmatik ekran fonksiyonlarından yararlanmak ve bilgisayarınızla yeni bir şekilde etkileşim kurmak için geriye sadece birkaç adım kalıyor. Gelişmiş ergonomik tasarım sayesinde, ister içerik görüntüleyin ister dokunmatik işlemlerle çalışın, özellikle uzun süreli kullanım sırasında kullanıcıya maksimum konfor sağlamak için çalışma açısı 5° ile 60° arasında ayarlanabilir. Ekranın açısını tek elle kolayca ayarlayabilirsiniz.

İdeal çalışma açısını bulduktan sonra parmaklarınızla belgeleri açmak veya internette sörf yapmak için ekrana dokunabilirsiniz. Web sayfaları, belgeler, muzik listeleri veya fotoğraf albümleri arasında gezinebilir, web sayfalarını ve fotoğrafları çevirebilir veya iki parmakla döndürebilir ya da istediğiniz boyuta büyütüp küçültebilir, ayrıca doğrudan ekranın üzerinde not alabilirsiniz.

Acer T231H ekranın olanakları dokunmatik ekran teknolojisinin sunduğu mucizelerle sınırlı değil. Tam HD 1920 x 1080 çözünürlüklü 58 cm (23 inç) panel, en yeni HD içeriğin dudak uçuklatan sinematik görüntüler sunar ve en gelişmiş Tam HD oyunlar, multimedya ve performans uygulamaları için doğru çözümdür. 16:9 en-boy oranı sayesinde, siyah çizgiler ve uyumsuz en-boy oranından kaynaklanan bozulmalar olmadan filmin her karesini mükemmel bir şekilde görüntüler.

T231H LCD monitör, 2 ms hızlı yanıt süresi sayesinde kusursuz hareketli görüntüler sunar, ayrıca OD (overdrive) teknolojili gelişmiş griden griye yanıt süresi hareketli görüntü izleme deneyiminizi iyileştirir. Acer Adaptive Contrast Management yazılımı ile optimize edilmiş 80.000:1 dinamik kontrast oranı, görüntüleri kare kare analiz edip ayarlayarak ve parlak ya da karanlık sahnelerde tonlama ve detayları en ideal seviyeye getirip kontrastı optimize ederek mükemmel bir görsel şölen sunar.

Dijital giriş, LCD monitörler ile PC ekran kartları dâhil olmak üzere diğer dijital kaynaklar arasındaki bağlantı kalitesini maksimuma çıkarır. Acer T231H monitör, gelişmiş dijital bağlanabilirlik sağlamak ve mükemmel HD görüntü ve mevcut en yüksek video ve ses kalitesini sunmak için bir DVI ve HDMI port ile donatılmıştır.

Kullanıcılara süper bir görüntü deneyimi sunmak için T231H monitör en gelişmiş monitör teknolojilerini kullanır:

  • Acer eColor Management teknolojisi, panel performansını farklı ortamlara, ışık koşullarına ve görüntü tercihlerine adapte ederek kullanıcıların renk hassasiyetini çalışma moduna göre belirleyerek ekran ayarlarına ince ayar yapmasını sağlar: Veri, medya, sinema veya görüntüler.
  • Acer Adaptive Contrast Management (ACM) ultra keskin görüntüler elde etmek için kontrast oranını dinamik olarak ayarlar. Her sahnede kare kare ince ayar analizi yapılır ve renk kalitesi arttırılır, bu sayede özellikle loş ve parlak sahnelerde daha etkileyici ton ve detaylar elde edilir. Acer ACM aynı zamanda LCD monitörün daha az güç tüketip daha fazla enerji tasarrufu yapmasını da sağlar.
  • Acer eDisplay Management gelişmiş renk kalibrasyonu ve ekran yönetimi sağlayan güçlü bir araçtır. Bütün kişiselleştirilmiş ayarlar saklanabilir ve bunlar farklı uygulamalar ve ışık koşullarında hızlı bir şekilde hatırlanabilir.

** Son kullanıcı fiyati 399$+kdv