Anasayfa Haber Dünyanın En İnce Taşınabilir Diski

Dünyanın En İnce Taşınabilir Diski

Hızla gelişen teknoloji piyasasına birbirinden yeni tablet, notebook, netbook, PC modelleri sürülürken, verilerin güvenli depolanabilmesi ve kolay taşınabilmesi taşınabilir disklerin önemini artırıyor. Depolama sektöründeki liderliğini özel tasarımlarıyla perçinleyen Seagate, güvenliği ve kolay taşınabilirliği ön planda 9mm’lik şık taşınabilir diskini satışa sunuyor.

International Data Corp.(IDC)’a göre, tabletler, mini dizüstü bilgisayarlar ve netbooklar “aramak” veya içerik tüketimi araçları olarak kullanılıyor. Bu durum özellikle mini dizüstü bilgisayar sahipleri için vazgeçilmez bir yardımcı haline gelen harici disklerdeki gelişmeleri ön planda tutuyor.

Ocak ayında LasVegas’ta gerçekleştirilen CES2011’de tanıtılan, Seagate’in GoFlex Serisinin son üyesi Slim’in kalınlığı neredeyse bir kaleminkine eşit!

9 mm’lik incecik, şık tasarımı ile cebe, cüzdana veya çantanıza zahmetsizce giren GoFlex Slim istediğiniz her yere kişisel dijital içeriğinizi taşımanızı ve bu içeriğe erişerek tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Seagate’de Ters Orantı

Boyut Küçülüyor Kapasite Büyüyor

Günümüzün mobil yaşam tarzını mükemmel bir şekilde tamamlayan 160gr ağırlığında, 2,5inç boyutundaki GoFlex Slim, dakikada 7200 devir hızına ve 320 GB depolama kapasitesine sahip.

USB 3.0 arabirimi ile aktarım hızınızı 10 kat arttıran GoFlex Slim, USB 2.0 bağlantı noktalarıyla da uyumluluğu tam olarak sağlamayı başarıyor.

Esnekliği ile göz dolduran ve yedekleme – yönetim yazılımlarıyla dosyalarınızı şifrelemenizi sağlayan sürücü, biçimlendirmeye gerek duymadan tüm PC ve Mac’ler için kullanıma olanak veriyor.

Seagate’in başkan yardımcısı Patrick Connoly “Kişisel dijital medyanın giderek daha çok büyümesi, daha mobil hale gelen yaşam tarzlarımız ve mobil aygıtların daha da yaygınlaşması daha ince ve daha taşınabilir olan depolama çözümlerine yönelik talep oluşturuyor,” diyor.