Anasayfa Haber Edimax kablosuz görüntü aktarıcısı WP-S1300 Projeksiyon sunucusunu tanıttı

Edimax kablosuz görüntü aktarıcısı WP-S1300 Projeksiyon sunucusunu tanıttı

Dünyanın önde gelen network çözüm üreticisi Edimax’ten kablosuz olarak görüntü aktarmak ve toplantı salonlarında kablo derdine son vermek isteyen kullanıcılar için tasarlanan projeksiyon sunucu serisine bir yenisini daha ekledi.

 

Toplantı Modu

WP-S1300, projeksiyon cihazları veya video oynatıcıları (monitör, TV vb.) kablolu veya kablosuz olarak kullanmak isteyenler için tasarlanmış projeksiyon sunucusudur. WP-S1100, 16 kullanıcıya kadar kablolu ağ üzerinden veya kablosuz olarak çok kolay bir şekilde kullanılabilen projeksiyon/video oynatıcısıdır. Projeksiyon/video oynatıcı veya bilgisayar ile arasında herhangi bir ek kabloya (VGA ya da HDMI) gerek kalmadan görüntü almanızı sağlar. WP-S1300 projeksiyon sunucusuna kablolu veya kablosuz ağ aracılığıyla bağlandığınızda bilgisayarınızdaki ekran içeriğini projeksiyon cihazı üzerinden izleme imkanınız olacaktır. Herhangi bir toplantı ya da sunum esnasında, sunum yapacak kişiler, bilgisayarlarını projeksiyon cihazına kabloyla bağlamalarına gerek kalmadan internet üzerinden WP-S1100’e bağlanarak oturdukları yerden sunumlarını yapabilirler. Hatta internet erişimi olan herhangi bir yerden cihaza bağlanıp sunum yapma imkânı bile bulabilirler. Edimax WP-S1300 ayrıca MAC OS ile uyumludur. Bunların yanında 4 bilgisayarı tek ekrandan görüntüleme  Quarter View desteği de bulunmaktadır.

 

Kablosuz 802.11n & Gigabit Lan Desteği

Edimax WP-S1300 802.11n kablosuz bağlantı desteği sunmaktadır. Edimax kablosuz görüntü aktarıcısı XGA/SVGA 32bit renkli videoyu 150Mbps hızında gerçek zamanlı olarak transfer edebiliyor. Ayrıca gigabit port (10/100/1000Mbps) desteği ile daha yüksek hızlara ulaşıyor.

 

USB üzerinden direk Gösterim Yapabilme Desteği

Cihaz üzerinde bulunan USB port sayesinde göstermek istediğiniz içeriği bilgisayar bağlantınız ile sorunsuzca herhangi bir ayarlama yapmadan kablosuz olarak aktarabilirsiniz.

 

Uzaktan Kumanda ve Kullanıcı Dostu Web Arayüzü

Edimax WP-S1300 kablosuz görüntü aktarıcının sahip olduğu basit internet arayüzü sayesinde ayarları çok kısa sürede yapmanız mümkün. Ayrıca toplantı esnasında konferans moderatörü, sunum yapacaklar arasında kolaylıkla geçiş yapabilir ve herhangi bir kablo taşıma gereksinimi olmadan web browser üzerinden sunumlarını yapabilirler.

 

VGA Arayüzü

Dahili VGA arayüzü sayesinde her çeşit projeksiyon cihazı ile uyumlu çalışan Edimax kablosuz görüntü aktarıcı ayrıca CRT VE LCD display desteği de sunmaktadır.

 

Toplantı Katılım Kodu ve WPS tuş desteği

Edimax WP-S1300 ile toplantı esnasında katılımcılara bir kod oluşturarak erişim sunabilirsiniz. Böylelikle dışarıdan toplantınıza her hangi bir müdahalenin önüne geçmiş olursunuz. Bununla beraber WPS (Wi-Fi Protected Setup) tuş desteği ile kablosuz güvenlik yapılandırma ve şifreleme işlemlerini sadece tek tuşla yapma imkânı bulabilirsiniz

 

Edimax ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğünü Mascom Bilgisayar yapmaktadır. Edimax ürünlerine tüm online market ve retail mağazalarından ulaşabilirsiniz.