Anasayfa Haber Samsung Corby II ile Renginizi Seçin

Samsung Corby II ile Renginizi Seçin

Birbirinden eğlenceli renk seçenekleriyle herkesin zevkine hitap edecek Corby II ,
sosyal ağ bağlantısı ve sezgisel dokunmatik ekran özelliği ile dikkat çekiyor

Önde gelen cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, birbirinden eğlenceli renk seçenekleri, geliştirilmiş sosyal ağ servis erişimi ve gelişmiş dokunmatik ekranıyla dikkat çeken Corby II, 369 TL satış fiyatı ile Türkiye pazarına sunuldu.

Renkli dizayn

Etkileyici arka kapakları ile gençler için tasarlanan Samsung Corby II, renk bakımından orijinal Samsung Corby ruhunu takip ediyor. Cesur renkleriyle (Şeker Pembe ve Şık Beyaz) öne çıkan kapakları tüketicilerin yaşam tarzını yansıtmak için tasarlandı.

Şık tasarımı, 11.7 mm inceliği ve 3.14 inç’lik mükemmel görüntü olanağı sağlayan ekranıyla Corby II, çok fonksiyonlu  ve modaya uygun kapaklarıyla, kullanıcılarına kendilerini renklerle ifade etmelerine imkan tanıyor.

Sosyal hayatın tam ortasında

Sosyal hayatı zengin olan ve tempolu bir hayat yaşayan tüketiciler, Corby II’nin gelişmiş sosyal ağ seçenekleriyle, istedikleri her an hayatın tam ortasında yer alabiliyor. SMS gönderme, e-posta veya sosyal ağ servisleri üzerinden sevdiklerinizle sürekli iletişimde kalmak için, Corby II’nin entegre Sosyal Hub’ını kullanmak mümkün.

Corby II ayrıca  G-Talk, Yahoo Messenger ve Facebook sohbet gibi çeşitli platformlara erişiminin yanı sıra, üzerinden anlık mesajlaşma sağlayan mFluent’e sahip…

Daha önceden yüklenmiş olan Facebook ve Twitter platform yanı sıra, diğer widget’lar da kolayca indirilebiliyor. Wi-Fi özelliği her zaman bağlantı halinde olmayı ve hareket halindeyken bile kolay bilgi paylaşımı için hızlı veri transferi sağlıyor.

Kolay Kullanım

Gelişmiş dokunmatik yüzü, Corby II kullanıcılarına yeni ve sezgisel bir deneyim sunuyor. TouchWiz birden fazla ana ekran ve gezinme için sorunsuz, düzgün, kullanımı kolay bir menü sağlıyor. Corby II kullanıcıları, o an için meşgul oldukları işlerini bırakmak zorunda kalmadan, kısa mesajları okuyup cevap verebiliyor. T9 Trace tarafından geliştirilen ve 75’ten fazla dili destekleyen QuickType, yüklenen hata verilerini azaltırken, standart yazmaya göre 2-3 kat daha hızlı yazma deneyimi sunuyor.

Teknik özellikler:

GPRS Sınıf 12, EDGE (RX)

Quad-band (850/900/1800/1900MHz)

Ekran 3.14 inç QVGA TFT-LCD Kapasitif
Kamera 2.0 Mega Piksel FF Kamera

Panorama Çekim, Gülücük Yakalama,

Video Kodek : MPEG4/ H.264/ H.263

Playback : QVGA@15fps

Kayıt : QVGA@15fps

Audio MP3, AAC, AAC+, eACC+, WMA,

3.5mm Kulaklık ve Hoparlör, RDS Stereo FM Radyo, Ses Kaydedici

Ekstra Özellikler Social Hub

– Entegre rehber, Entegre takvim, Birleşik Gelen Kutusu

– Temel: POP3/IMAP Email & IM

Önceden yüklü SNS: Facebook, Twitter

IM: Gtalk , Facebook chat, Yahoo IM, MSN

Dolfin 2.0 Web Tarayıcı
Exchange ActiveSync
TouchWiz Arayüz
Sahte Arama, SOS Mesaj, Mobil İzleme
Bağlantı Bluetooth v 3.0

USB 2.0

WiFi 802.11 (b/g/n)

Hafıza 26MB + microSD (16GB’a kadar)
Boyut 109.9 x 60.6 x 11.7 mm, 102g
Pil 1000mAh