Anasayfa Haber Samsung Kullanıcılarını 7/24 Sinema Keyfi Bekliyor

Samsung Kullanıcılarını 7/24 Sinema Keyfi Bekliyor

Dünyanın lider teknoloji üreticilerinden Samsung Electronics, gün geçtikçe lider konumunu güçlendirdiği Android pazarına özgü geliştirdiği içeriklerle dikkat çekiyor. Samsung şimdi de sınırsız sinema keyfini Galaxy Tab ve Galaxy Skullanıcılarının parmaklarının ucuna getiriyor.

Galaxy Tab ve Galaxy S kullanıcılarının S-Android Market’ten ücretsiz olarak indirebileceği Samsung 7/24 Sinema Uygulaması, birbirinden eğlenceli ve ilgi çekici içerikleri sinemaseverlerin hizmetine sunuyor. Tüketiciler, bu aylık film/dizi uygulaması aracılığıyla, kendi zevklerine hitap eden onlarca yabancı filme, dizilere, animasyon filmlere ve çizgi dizilere ulaşabiliyor. Aylık bedeli 6,99 TL olan uygulama, yakın bir zamanda Smart TV ve PC’lerde de yer alarak, kullanıcıların tek bir kullanıcı hesabıyla farklı platformdaki cihazlarından uygulamaya erişmesine olanak tanıyacak.

İleriki dönemlerde bada platformuna da uyarlanması planlanan Samsung 7/24 Sinema Uygulaması, yakın gelecekte Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefon ve tabletlerde önceden yüklenmiş şekilde kullanıcıya ulaşacak.