Anasayfa Haber Samsung NC110 Netbook İle Anneler Günü Rengarenk

Samsung NC110 Netbook İle Anneler Günü Rengarenk

Samsung NC110 Netbook’un sunduğu farklı renk seçenekleri ile bir güne bin şey sığdıran annenize rengarenk bir anneler günü yaşatın…

İstanbul, 06 Mayıs 2011 – Samsung Electronics, Netbook NC110’un  farklı renk seçenekleri ile bu yıl anneler günü hediyesi seçiminizi kolaylaştırıyor. Renk seçeneklerinin yanı sıra; Intel® ATOM™ N570 işlemci ve Microsoft Windows® 7 Starter ile güçlü mobilite performansı sunuyor. Hızlı başlama özelliği, yansımasız LED ekran, 14,5 saat pil ömrü ve sadece1,18 kg ağırlığı ile günümüz anneleri için mükemmel bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung NC 110 Netbook olağanüstü bir pil performansına sahip. Orijinal Windows® 7 Starter ile günlük işlerinizi kolaylaştırmak üzere tasarlanan bu modelde aynı zamanda son derece hızlı açılabilme ve akıllı kablosuz bağlantı olanağı bulunuyor; böylece çevredeki herhangi bir kablosuz ağa otomatik olarak bağlanabilir veya akıllı telefonunuzu kullanarak Internet’e erişebiliyorsunuz.**

Samsung Electronics BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep NC110 netbook’lar ile ilgili yorumlarında şunları söyledi: “Samsung’un NC110 Netbookları  daha canlı mobil pc deneyimi arayan ve anahtar özellikleri uygun bir fiyata almak isteyen günlük kullanıcılar için harika seçenekler oluşturuyor. İnsanların gereksinimleri hızla değiştiğini göz önünde bulundurarak, biz de farklı tercihlere ve yaşam tarzlarına uyacak şekilde tasarlanmış değişik modeller sunuyoruz; böylece her zaman sizin için ideal netbook’a sahip olabiliyorsunuz.” Samsung NC110 Netbooklar taşıdıkları bütçe dostu fiyat etiketlerine rağmen özelliklerde, stilde veya mobilitede herhangi bir ödün verilmediğini belirten Kestep, serinin gerçekte, tasarımındaki yüksek kalite ve en üst seviyedeki bileşenleri sayesinde uzun dönemde de mükemmel bir değer sunduğuna işaret ediyor. .

Olağanüstü görsel performans

Samsung NC110 sahip olduğu yansımasız 10.1 inç LED ekran sayesinde dışarıda parlak ışık altında bile resim ve videoların tadını çıkarmanızı sağlıyor.

Güçlü mobil performansı

Uzun bir pil ömrü ile olağanüstü taşınabilir tasarım ve geliştirilmiş performansı birleştiren Samsung NC110 netbook  her zaman ve her yerde olağanüstü mobil bilgi işlem deneyimi sunmak için hazır bulunuyor. Mükemmel bir mobilite ve özgürlük için gücü en verimli şekilde sağlayan Power Plus pil ile normal pillerin üç katına varan bir pil ömrüne – 14,5 saat*** (8850mAh pil ile) kullanım süresine erişebiliyor. Bütün bunların ötesinde, ağırlığı yalnızca 1,18 kg (6600 mAh pil ile).

Gelişmiş kullanım seçenekleri

Samsung NC110 sürekli iletişimde kalmanızı ve işlerinizi çabucak yapabilmenizi sağlayacak geliştirilmiş araçlar ve özellikler sunuyor. Ergonomik tasarımlı ada tipi klavyede tuş aralıkları daha rahat bir kullanım ve daha kolay temizlik sağlamak üzere özel olarak ayarlanmış. Açılış sırasında bile zaman kaybetmiyorsunuz. Samsung’un Fast Start özelliği sayesinde netbook’unuzun kapağını açtıktan veya açma düğmesine bastıktan sonra birkaç saniye içinde uyku modundan uyandırabiliyorsunuz. Bu gelişmiş uyku modunda veriler belleğin yanı sıra HDD üzerine de kaydediliyor; böylece bir güç kaybı ile karşılaşsanız veya pili değiştirseniz bile içeriğiniz tam bıraktığınız şekilde tekrar karşınıza geliyor.  Ayrıca, hareket halinde maksimum özgürlük için kullanabileceğiniz bir Sleep-and-Charge USB port ile akıllı telefonlar veya MP3 çalarlar gibi taşınabilir cihazlarınızı netbook’unuz uykudayken veya kapalıyken şarj edebiliyorsunuz.

Ödün vermeyen performans

Samsung Netbook NC110, Microsoft Windows® 7 Starter ile birlikte Intel® Atom™ N570 işlemcisinin* gücüne sahiptir ve çeşitli şık renk seçenekleri ile sunulmaktadır. Anneniz için : Siyah, Beyaz, Pembe, Kırmızı ve Mavi renklerden birini seçmek size kalmış!

Bağlanabilirlik

Samsung NC110 Netbook ile çevrimiçi olmak  son derece kolay. Kablosuz 802.11bgn*, Bluetooth 3.0, Yüksek Hızlı ve 3G modem (HSPA*, WiMAX* ve WiBRO*) gibi gelişmiş iletişim teknolojileri ile İnternet’e ve verilerinize yüksek hızla erişebiliyorsunuz. Buna ek olarak, WiFi Manager yardımı ile kullanılabilecek herhangi bir WiFi ağını otomatik olarak bularak bağlantı sağlayabiliyorsunuz. Bunların hiçbirini bulamazsanız dahi Samsung’un yenilikçi PC-Telefon teknolojisi olan PhoneShare** yardımı ile mobil telefonunuzun 3G ağını PC’ye “bağlayarak” her yerden İnternet’e erişebiliyorsunuz. Aynı zamanda netbook’unuzdan doğrudan SMS metin mesajları gönderebiliyor veya telefon çağrıları yapabiliyor ya da akıllı telefonunuz ile Wi-Fi ağından yararlanabiliyorsunuz.