Anasayfa Haber Stil Sahibi Annelere; Samsung SF511

Stil Sahibi Annelere; Samsung SF511

Kendine özgü tasarımı ve güçlü özellikleri ile Samsung SF511Dizüstü Bilgisayar anneler gününde tarzını önemseyen annelerin en gözde hediyesi olacak..

İstanbul, 06 Mayıs 2011– Tüketici elektroniği ve bilgi teknolojilerinin lider ismi Samsung, özel tasarımlı ultra-taşınabilir SF511 serisi ile tasarım ve performansı farklı bir şekilde yorumluyor. Farklı olmayı ve fark edilmeyi seven anneleri hedefleyen yeni SF511, sadece tasarımı ile değil performansı ile de en güzel anneler günü hediyesi olacak.

Özgün ve aerodinamik tasarımı hareket rahatlığı sağlayan optimal nitelikler ile birleştiren SF511 serisi gündelik yaşam içinde koşuşturan kullanıcıların dinamik yaşam tarzlarına da uyum sağlamayı amaçlıyor.

Samsung Electronics Türkiye BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep yeni SF511 ile ilgili olarak  “Yaratıcılıkla zarafeti birleştiren bir ustalıkla üretilen SF511, taşınabilir bilgisayarlara özgün bir tarz getirebilme arayış ve çabamızın meyvesidir. Yeni taşınabilir bilgisayar tasarımının bilgisayar endüstrisine yepyeni bir tasarım eğilimi yaratacağına ve tarza önem veren annelerimiz için en güzel anneler günü hediyesi olacağına inanıyorum.” dedi.

Tasarım harikası, yüksek teknoloji ve performans…

Ultra taşınabilir stil öğelerini yüksek performansla birleştiren Samsung SF511, HD ekranı, Yeni 2. nesil Intel Core i5 işlemcisi ve uzun ömürlü bataryası ile her yerde ve her zaman erişim isteyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan. Parlak fil dişi rengi ile de stil sahibi annelerin gözdesi olmaya hazırlanan bu şık dizüstü bilgisayar teknik özellikleri ile de annelerin aklını başından alacak gibi görünüyor.

2. nesil Intel Core i5 2410M işlemciyle güçlendirilmiş SF511 olağanüstü bir performans ve enerji verimi sunarak kullanıcıların hareket halindeyken bile sınırsızca, özgür hissederek çalışabilmelerini sağlıyor. Turbo Boost 2.0 teknolojisi ile içerikleri beklenenden daha hızlı bir şekilde düzenleme, görüntüleme ve paylaşmayı sağlıyor. SF511 iki farklı grafik kart kullanan karma bir grafik çözümü de içeriyor. Intel grafik kartı ile daha uzun bir pil ömrü olanağı sağlayan dizüstü bilgisayar, NVIDIA grafik kartı ile de çok iyi bir multimedya performansı sağlıyor.

Hareket halindeyken güç ve performansın yanı sıra uzun bir pil ömrü de sağlayan SF511, 7,5 saate kadar pil ömrü sunan (61Ws pil) yüksek kaliteli Lityum Polimer pillere sahip. Daha fazla kullanım rahatlığı sağlamak için eklenen Samsung Ekspres Şarj Modu ise dizüstü bilgisayarın pillerinin tam dolum süresini 2~3 saate kadar indiriyor.

Daha verimli ve hızlı çalışmaya önem veren kullanıcıların notebooklarını birkaç saniye içinde açıp kullanmaya başlamalarına olanak sağlayan Hızlı Açılış özelliği, dizüstü bilgisayarın açılması için gereken bekleme süresini ortadan kaldırıyor. SF511 serisinin sahip olduğu kablosuz ağ kontrol düğmesi internete kolayca ve hemen bağlanabilmeyi sağlıyor.

SF511, Enhanced Acoustic Chamber System ile 3D sesler, müzikler, filmler ve oyun seslerini gerçeklik kalitesine yakın bir şekilde yansıtırken, yüksek çözünürlüklü webcam’i sayesinde daha kaliteli görüntüler kaydedebiliyor ve video görüntülerini yüksek çözünürlüklü geniş ekranı özelliği ile daha da gerçek gösteriyor.

SF511 aynı zamanda aygıtlara da kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabiliyor ve içerik paylaşamını kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Akıllı telefonları, fotoğraf makinelerini ya da başka bir elektrikli cihazı açılmasına gerek kalmadan USB bağlantısından şarj da edebilen bu sıradışı bilgisayar, kullanıcısına bir bilgisayardan beklenenden daha fazlasını sunuyor.

Samsung SF 511 Türkiye’de 1.089 usd + kdv tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

ÖZELLİKLER

NP-SF511-S05TR
Color White
Operating System Windows 7 Home Premium (64b)
Processor Intel Core™ i5 Processor 2410M (2.30 GHz, 3 MB)
LCD 15.6″ LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss
Graphic Processor NVIDIA GeForce GT520 (Optimus)
Graphic Memory 1GB gDDR3 (Ext. Graphic)
System Memory 4GB (DDR3 / 2GB x 2)
Memory Slot 2 x SODIMM
HDD 500 GB (5400 rpm S-ATA)
ODD Super Multi Dual Layer (9.5mm S-ATA)
Main Chipset Intel HM65
Sound HD (High Definition) Audio
Sound Effect SRS 3D Sound Effect
Speaker 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)
Integrated Camera 1.3 MP HD
Wired Ethernet LAN Gigabit LAN
Wireless LAN 802.11bg/n
Bluetooth Bluetooth 3.0 High Speed
VGA Yes
HDMI Yes
Headphone-out Headphone-out
Mic-in Yes
Internal Mic Yes
PC CardBus Slot NO
USB 3 x USB 2.0
(Chargable USB included)
Multi Card Slot 4-in-1 (SD, SDHC, SDXC, MMC)
RJ11 (Modem) NO
RJ45 (LAN) Yes
DC-In (Power Port) Yes
Keyboard Type 101 Key
Touch Pad, Touch Screen Touch Pad (Scroll Scope, Flat Type, Gesture UI)
Virus McAfee Virus Scan
Security BIOS Boot Up Password
HDD Password
Lock Kensington Lock Port
Recovery Samsung Recovery Solution
AC Adapter 60 Watt*
Standard Battery 6 Cell
Warranty 2 years
Samsung Update Plus
Easy Display Manger
Easy Battery Manager
Easy Network Manager
Easy SpeedUp Manager
Adobe Acrobat Reader
Samsung Support Center
Dimension (W x D x H mm) 381.3 x 257.0 x 27.4 ~ 33.0mm
Weight (kg) 2.5Kg