Anasayfa Haber Philips’ten TV Özellikli LED Monitör

Philips’ten TV Özellikli LED Monitör

Philips’in yeni 221TE2L serisi monitörü, LED ekranda HD kalitesiyle TV deneyimi yaşatıyor.

Bilgisayar kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam eden Philips’in yeni 221TE2L seri monitörleri, hem bilgisayar monitörü hem de TV işlevlerini birarada sunuyor. Entegre TV alıcısına sahip, LED ekranlı 221TE2L serisi; HDMI girişi, stereo ses özelliği ve modern dokunmatik kontrolleriyle hem internetten hem de TV’den kopamayanlar için iki dünya arasında geçişi kolaylaştırıyor.

En iyi Görüntü Kalitesi

1920 x 1080p çözünürlüklü Full HD LCD LED ekran özelliğine sahip Philips 221TE2L serisi, LED teknolojisi daha doğal renkler ve 20000000:1 SmartContrast oranıyla zengin siyah ayrıntılar sunuyor.

Kullanım Kolaylığı

Hem analog VGA hem de dijital HDMI sinyallerini alabilen Philips 221TE2L monitörler, modern dokunmatik kontroller sayesinde büyük kullanım kolaylığı yaşatıyor. Monitörlerdeki SmartImage özelliği görüntünün her zaman iyi kalitede olmasını garanti ederken, SmartSound sistemi ile ses üretimi için kullanılacak en uygun mod seçiliyor.

Gerçek Multimedya Deneyimi

HDMI-Ready özelliğiyle yüksek kalitede multimedya deneyimi yaşatan Philips 221TE2L, Incredible Surround ile mükemmel ses deneyimi sunuyor. Monitörde aynı zamanda DVBT tuner ile MPEG4 HDTV sinyallerini de alabiliyor.

Philips 221TE2L serisi monitörler KDV dahil 649 TL özel fiyatı ile Boğaziçi Bilgisayar ve Arena Bilgisayar’dan temin edilebiliyor. Philips monitörlerle ilgili ayrıntılı bilgiye www.philips.com.tr adresindeki internet sitesinden ulaşılabiliyor.

Philips 221TE2L monitörlerle ilgili ayrıntılı bilgiye şu linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.philips.com.tr/c/pc-monitoerleri/t-line-21.5-inc-54.6-cm-221te2lb_00/prd/?t=specifications