Anasayfa Haber Vodafone Ve HTC İşbirliği

Vodafone Ve HTC İşbirliği

Vodafone ile akıllı telefon pazarının yükselen şirketi HTC, global işbirliği anlaşmalarının Türkiye lansmanını Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, HTC CEO’su Peter Chou, HTC Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan Sorumlu Bölge Başkanı Florian Seiche ve Vodafone Terminal Bölümü Grup Direktörü Patrick Chomet’nin katıldığı basın toplantısıyla duyurdu.

Basın toplantısında aynı zamanda HTC’nin yeni akıllı telefoları HTC Sensation, HTC Desire S, HTC ChaCha, HTC’nin yenilenmiş kullanıcı arayüzü HTC Sense’in Türkiye tanıtımı da gerçekleştirildi. İnovasyonda iki öncü şirket arasındaki işbirliği sayesinde HTC’nin birçok yeni modeli ve HTC Sense 3.0, Türkiye’de ilk kez Vodafone tarafından kullanıma sunulacak.

10 Mayıs 2011, İstanbul – Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone ile akıllı telefon üreticisi HTC Corporation’ın global işbirliği anlaşmasının Türkiye lansmanı gerçekleştirildi. Anlaşma sayesinde HTC’nin yeni akıllı telefonları portföyü Türkiye’de ilk kez Vodafone tarafından kullanıma sunulacak. Global anlaşmaya paralel olarak Türkiye’de gerçekleştirilen toplantıda, HTC’nin yenilenmiş kullanıcı arayüzü HTC Sense 3.0 da tanıtıldı.