Anasayfa Haber Yeni Packard Bell EasyNote TSX de Haziran ayında Türkiye’de

Yeni Packard Bell EasyNote TSX de Haziran ayında Türkiye’de

Packard Bell yeni Packard Bell EasyNote TSX’i duyuruyor. 15,6 inçlik bu olağanüstü dizüstü bilgisayar stil ve farklılık arayan kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefleyen yeni bir stil seçeneğiyle Packard Bell EasyNote TS serisini güçlendiriyor.Gerek rengi gerekse deseniyle Packard Bell EasyNote TS serisindeki diğer modellerden ayrılan Packard Bell EasyNote TSX gerçekten dikkat çekiyor. Packard Bell EasyNote TSX, EasyNote S serisinin şık yüzey dokusuna ve oval kenarlı tasarımına sahip. Şık ve bir o kadar orijinal Bakır kahverengi, zarif dalga deseni ile zenginleştirilerek bütünüyle ayrıcalık hissi sunuyor.

Maksimum okunabilirlik sağlamak için tasarlanan siyah tuşlar çiklet klavyenin gümüş tabanı ve bakır kahverengi avuç yaslama alanı ile enfes bir kontrast oluşturuyor. Bu mükemmel tabloyu tamamlayan kusursuz çoklu komut özellikli dokunmatik fare kullanıcıların rahat yazmalarını ve parmak ucuyla zum, döndürme, navigasyon ve gezinme işlemlerini kolayca yapmalarını sağlıyor

Packard Bell EasyNote TSX serisinden Easynote TSX66 Haziran 2011’de 1349$+ KDV fiyatıyla Türkiye’de satışa sunulacaktır. (Konfigürasyon: 15,6″kahve/i7-2630/8/500/GT540-2gb/w7P/BT)