Anasayfa Haber Duke Nukem Forever NVIDIA 3D Vision Desteğine Sahip Olacak

Duke Nukem Forever NVIDIA 3D Vision Desteğine Sahip Olacak

NVIDIA bugün, bu yılın en büyük heyecanla beklenen PC oyunu Duke Nukem Forever®’ın NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisi için tam destek sunarak oyunculara Kralı ve uzaylılarla mücadelesindeki antikalıkları daha önce hiç görülmemiş yüksek kalitede, nefes kesici 3D  olarak deneyimleme olanağı vereceğini duyurdu.

14 Haziran 2011 tarihinde piyasaya çıkması planlanan Duke Nukem Forever tüm zamanların en popüler PC oyunlarından birinin büyük heyecanla beklenen devamı ve oyunun geliştiricisi Gearbox Software, bu oyunun kalıcı olması için elinden geleni yapıyor.

Gearbox çarpıcı yeni grafikler, yeni uzaylı düşmanlar, yeni bebekler ve daha fazla uçarılık eklemesinin yanı sıra, NVIDIA 3D Vision teknolojisi için tam destek entegre ederek oyunculara Duke’un dünyasına daha yakından bakma fırsatı veriyor. NVIDIA® Surround™ teknolojisi ile oyuncular ayrıca daha çarpıcı ve kendilerini tamamen içine alan bir oyun deneyimi için Duke’un uzaylılarla savaşlarını, bira içmesini ve dünyayı kurtarmasını üç tam HD 1080p ekranda veya 2D olarak üç 2560×1600 ekranda yaşayabilir.

Gearbox Software başkanı ve CEO’su Randy Pitchford, “3D Vision, Duke Nukem Forever deneyimine şaşırtıcı bir yeni boyut ekleyerek sizi adeta oyunun ortasına bırakıyor” dedi ve şunları ekledi, “Tüm Gearbox geliştiricileri NVIDIA grafikleri geliştirmede kullanıyorlar, ben ise NVIDIA grafikleri evde kullanıyorum. Kral olmanın nasıl bir his olduğu en yakından ancak böyle anlaşılabilir!”

Duke Nukem Forever hakkında daha fazla bilgi için  www.dukenukemforever.com/ adresini ziyaret edin.  Ayrıca, güncellemeler ve daha fazla bilgi için lütfen NVIDIA GeForce Facebook sayfasını (www.facebook.com/NVIDIAGeForce)  ziyaret edin.

3D Vision Hakkında
NVIDIA kişisel bilgisayarlar için 3D teknolojisinde dünya lideridir. 3D Vision yazılımı ve gelişmiş aktif obtüratör gözlük içeren NVIDIA 3D Vision teknolojisi, NVIDIA GPU’ları ve bir 3D ekran veya projektör ile konfigüre edildiğinde oyuncular, sinemaseverler ve fotoğraf meraklıları için nefes kesici stereoskopik görüntüler sunar. NVIDIA 3D Vision teknolojisi, 525 3D oyun, Blu-ray 3D film, 3D fotoğraf ve Web video dahil olmak üzere mevcut en geniş 3D içerik dizisini desteklemektedir.  Kullanıcılara tam çözünürlükte 3D fotoğraf yükleme, paylaşma ve görüntülemenin yanı sıra, dünyanın ilk 3D Vision çevrimiçi komünitesi 3DVisionLive.com 3D filmler izleme olanağı sunmaktadır. Ayrıca, 3DTV Play yazılımı kullanıcılara PC veya dizüstü bilgisayarlarını 3D HDTV veya HDMI 1.4 olanağı sunan ses/video alıcılarına bağlayarak oturma odalarının konforunda en son 3D içeriklerin HD 3D ve surround ses düzenli HD olarak keyfini çıkarmalarına olanak vermektedir.

NVIDIA 3D Vision Pro™ teknolojisi, aktif obtüratör gözlükleri ve uygulamaların kullanılabilirliğini iyileştirerek verimliliği artırmak üzere iş odaklı uygulamaları otomatik olarak tam stereoskopik 3D’ye dönüştüren gelişmiş bir yazılımı bir araya getirmektedir. 3D Vision Pro teknolojisi, çok kullanıcılı, işbirliğine dayalı görüntüleme ve yapım ortamları için tasarlanmıştır ve uzun dalga, iki yönlü 2.4GHz radyo iletişimi özelliğine sahiptir.