Anasayfa Haber World of Warcraft Ücretsiz Oldu!

World of Warcraft Ücretsiz Oldu!

World of Warcraft oyun dünyasında benzerine pek rastlanmayan türden başarılara imza atmış bir oyun, herşeyden önce çoğu ülkeden daha fazla nüfusa sahip bir dünyası var! MMORPG denince herkesin aklına ilk gelen isim olduğu söylenebilir, hemen her oyun yapımcısının yakalamak istediği rakiptir. Oyun çok uzun zamandır yeni başlayanlara yönelik bir 14 günlük ücretsiz deneme seçeneğine sahipti. Ne var ki bu oyunun derinlerine dalmak ve bağımlısı olmak için 14 gün pek yeterli sayılmaz. Yapımcılar da bunun farkında olduklarından, en son güncellemeyle birlikte bu durumu değiştirecek bir adım attılar.

Rage of The Firelands adlı güncelleme pakediyle birlikte, yeni oyunculara süre kısıtlaması olmadan ücretsiz oynama imkanı sunuluyor. Ancak tabii ki küçük bir detay var, bu şekilde oynarken karakteriniz sadece level 20’ye kadar yükselebiliyor. Daha fazlasını isterseniz o zaman 19,95 USD karşılığında ana oyun ve Burning Crusade güncellemesiyle gelen yeni içeriğe de sahip olabiliyorsunuz. Ancak ücretsiz oynarken bile Burning Crusade pakedinin bazı özelliklerinden faydalanmanız mümkün oluyor, mesela Draenei ve Blood Elf karakter sınıflarından birini tercih edebilirsiniz.

Şüphesiz level 20 kısıtlaması çok yüksek sayılmaz, ancak bu seviyeye ulaşmak yine de hayli zaman alacak ve yeni oyunculara Warcraft evreninin derinlerine dalmak için hayli vakit tanıyacaktır. Bu da Blizzard’a yeni bağımlılar kazanma fırsatı tanıyacaktır!