Anasayfa Haber Samsung GALAXY SII, 3 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Samsung GALAXY SII, 3 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Dünyanın lider mobil teknoloji ve cep telefonu üreticisi Samsung Electronics, Samsung GALAXY SII’nin globalde 3 milyon adet satış rakamına ulaştığını duyurdu.

Samsung’un en iddialı akıllı telefonu GALAXY SII, yalnızca 8.49 mm olan ince ve hafif tasarımını, son dönemin yükselen işletim platrformu Android’in 2.3 Gingerbread sürümüyle destekleyerek üstün güçte bir mobil deneyim sunuyor. Super AMOLED Plus ekranıyla kusursuz bir görüntü deneyimi sağlayan yeni nesil akıllı telefon Samsung GALAXY SII, 1.2 GHz çift çekirdek işlemcisinin yanı sıra, Samsung’un kullanıcılar için geliştirdiği içerik ve eğlence hub’larını içeriyor (Social Hub, Readers Hub ve Game Hub).

Konuyla ilgili olarak Samsung Mobil İletişim Başkanı JK Shin“Dünya Mobil Kongresi 2011’de söylediğimiz gibi Samsung’un en gelişmiş akıllı telefonu GALAXY SII, Samsung olarak her zaman en üst kalitede ve pazara yön verecek ürünler sunacağımızı kanıtlıyor. Ulaştığımız 3 milyon adet satış rakamı, GALAXY SII’yi öncelikli Android cihazı olarak tercih eden dünya çapındaki ortaklarımızın kesintisiz desteğini simgeliyor” dedi.