Anasayfa Haber Thermaltake’in Yeni Giriş Seviyesi e-Sport Oyun Kasası Commander MS-I

Thermaltake’in Yeni Giriş Seviyesi e-Sport Oyun Kasası Commander MS-I

Lider DIY bilgisayar kasası markası Thermaltake, giriş seviyesi orta boy kule kasasını piyasaya sunuyor. Bu yeni ürün, ekstra uzun VGA desteği ve kablo yönetimi gibi ek özelliklerle birlikte sunuluyor. Kullanıcılar, gelişmiş havalandırma için bilgisayar kablolarını ana kartın altına saklayabiliyor; bu kasa ayrıca nVidia GTX590 ve AMD Radeon HD6990 gibi üstün kaliteli VGA kartlarını da kolaylıkla kabul edebiliyor. Ön çerçevedeki iki adet USB 2.0 konektörü, HD ses mikrofon ve kulaklık jakları, bütün önemli multimedya konektörlerini elinizle ulaşabileceğiniz kadar yakında buluşturuyor. Thermaltake, alternatif ve geliştirilmiş bir seçenek olarak aktarım hızı arayanlar için bir de USB 3.0 Süper hızlı sürüm sunuyor. Bu ücretsiz, tamamen siyah Thermaltake Commander MS-I kasa, maksimum depolama alanı genişletme için toplam 9 sürücü yuvası ve 7 PCI genişletme soketi öneriyor.

Geniş Thermaltake kasa serisinin temel özelliklerini miras alan bu üründe, havalandırma ve hava akışı optimizasyonuna özellikle dikkat edildi. Bu nedenle, anında ısı dağılımı sağlamak üzere arka tarafa 12 cm çıkışlı mavi bir LED fan takıldı. Sağ yan panelde ve kasanın üst kısmında bulunan iki havalandırma deliği ise ek hava akışı sağlıyor.

Commander MS-I’in ayağı, bilgisayarı yükselterek ATX PSII güç kaynağının bulunduğu tabanda gelişmiş havalandırma özelliğini mümkün kılıyor. Güç kaynağınıza toz girmesini önlemek için alt bölüme yerleştirilen çıkarılabilir ve temizlenebilir toz filtresi, kullanıcılara değerli platformlarını tertemiz tutmaya yönelik kolay bir yol sunuyor.

Daha fazla bilgi için, lütfen aşağıdaki adresi ziyaret edin: http://tr.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001772

Güncel bilgiler ve ürün videoları için Resmi Thermaltake Facebook sayfası http://www.facebook.com/Thermaltaketurkiye

ve Thermaltake YouTube kanalı http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview bağlantılarını takip edin.