Anasayfa Haber Yeni Philips Moda Serisi monitörler

Yeni Philips Moda Serisi monitörler

Philips markalı monitörlerin üreticisi MMD, çarpıcı tasarımla son teknolojileri birleştiren yeni Moda serisi monitörleri, dünyada ve Türkiye’de eş zamanlı olarak satışa sundu. 24 inç ekran boyutuna sahip Philips Moda serisi, özellikle günümüzün şık dizüstü bilgisayarlarına uyum sağlayan stiliyle öne çıkıyor. Philips Moda monitörlerin; alüminyum stant üzerine konumlanan, önü parlak siyah arkası parlak beyaz renkli ve ince hatlı şık gövde tasarımı, ergonominin modayla mükemmel birleşimini sunuyor. Evlerde, özellikle oturma odaları ve salonlarda kullanılabilecek şıklığa sahip Moda serisi; aynı zamanda 2 HDMI portu, 2 milisaniyelik tepkime süresi ve yenilikçi teknolojik özellikleriyle mükemmel görüntü deneyimi yaşatıyor.

İzle, Dinle ve Eğlen

Philips 248C3 Moda serisi, tasarımının yanı sıra ses ve görüntü anlamında da  önemli farklılıklar sunuyor. İki HDMI porta sahip olan monitörler; tek bir kablo üzerinden PC’ler, set üstü kutular, DVD oynatıcılar ve video kameralardan yüksek kalitede ses ve video sinyalleri alabiliyor. Phlips Moda serisi, pratik ekran format kontrolleri ile geniş ekran ve 4:3 formatları arasında rahat geçişe olanak sunarken 2 milisaniyelik tepkime süresi ve 1920×1080 piksel full HD ekran çözünürlüğüyle de özellikle aksiyon filmleri izlerken ya da oyun oynarken canlı ve çarpıcı görüntü kalitesi sağlıyor.

Gelişmiş Performans için Öncü Teknolojiler

Philips Moda serisinde de kullanılan White LED (W-LED) teknolojisi, “genel” LCD monitörlere oranla çok daha hızlı şekilde, sinyali alır almaz anında görüntü sunabilme gibi üstünlüklere sahip. W-LED monitörler; daha parlak ve daha canlı renkler ile daha yüksek kontrast oranları sunuyor. W-LED ekranlar aynı zamanda civa içermediği için yaşam boyu çevre dostu özelliğini kaybetmiyor. Yüksek güç verimliliği standartlarını karşıladıkları için Energy Star 5.0 sınıfında yer alan Philips Moda monitörlerde ayrıca SmartKolor ve SmartTxt adı verilen iki yeni “Smart” teknoloji daha bulunuyor.

SmartKolor, ekranın RGB kazanç seviyesini büyük oranda yükselterek görsel olarak renkli ve canlı görüntüler sunuyor. SmartTxt ise kontrastı ve keskinliği arttırarak özellikle PDF dosyaların ve e-kitapların daha rahat okunmasını sağlıyor. Böylece izlerken gözleri rahatlatarak e-kitap okuyucularıyla kıyaslanabilecek bir okuma deneyimi yaşatıyor.

Philips 248C3 Moda serisi monitörler KDV dahil 657 TL özel fiyatı ile Boğaziçi Bilgisayar ve Arena Bilgisayar’dan temin edilebiliyor. Philips monitörlerle ilgili ayrıntılı bilgiye www.philips.com.tr adresindeki internet sitesinden ulaşılabiliyor.