Anasayfa Haber Bilgisayarınız Isınmasın

Bilgisayarınız Isınmasın

Logitech’in yeni piyasaya sürdüğü enerji tasarruflu Logitech Cooling Pad N200, dizüstü bilgisayarınızı kullandığınız her yerde serinlik ve üstün konfor sunuyor.

Büyük ızgaralı, sessiz fanı sayesinde sınıfındaki en iyi soğutmayı sağlayan N200, arka ve yan hava girişleriyle kullanıcıya sabit, engelsiz bir havalandırma sunuyor. İki farklı fan hızı seçeneğiyle hava akışını isteğinize göre ayarlama ya da kapama tuşuyla da tamamen kapatma seçenekleri bulunan N200’ün USB ile çalışan fanı, bilgisayarın pilini en az seviyede kullanacak şekilde tasarlandı.

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar “Dizüstü bilgisayarların en çok ısınma probleminden yakınırız. Mevcut en iyi dizüstü bilgisayar soğutucusu olan N200 ile dizüstü bilgisayarınızı dilediğiniz her yerde soğutarak artık çok daha rahat çalışabilirsiniz” dedi.

 

Logitech N200 hafif ve ince tasarımıyla odadan odaya kolayca taşınabilirken, kaymayı engelleyici ön yüzeyi sayesinde bilgisayarınızı rahatça kullanabilmenizi sağlıyor.

Logitech Cooling Pad N200’ün Türkiye’de Satışa Sunulma Tarihi & Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: Temmuz 2011 & 59.90 TL (KDV dahil)