Anasayfa Haber Samsung Smart TV Anadolu Yollarında

Samsung Smart TV Anadolu Yollarında

Samsung SMART TV ile donatılmış “Akıllı Tır” Temmuz ve Ağustos ayları boyunca Anadolu’da 14 ili dolaşacak.

İstanbul 5 Temmuz 2011, Dünya’da ve Türkiye’de tüketici elektroniğinin lider ismi olan Samsung, bu yıl tanıttığı “SMART TV”leri  Anadolu’da toplam 14 ilde tüketicisi ile buluşturacak.  2 ay boyunca il il gezecek olan Samsung Smart TV Tır’ında en son teknoloji televizyonlar tanıtılacak.  Aynı zamanda farklı saatlerde etkinlikler ve oyunların planlandığı tır aktivite alanında, çocuklardan büyüklere herkesi farklı deneyimler bekliyor. Büyükler Smart TV’yi deneyimlerken çocuklar stantta yüz boyatabilecek. Gençleri ise X-BOX oyunlarından, karaokeye kadar birçok eğlenceli aktivite bekliyor. Gerçekleşecek yarışmalar sonrasında sürpriz hediyelerin verileceği Smart TV Tır’ı, hip-hop dans gösterileri ile de ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatacak.

 

Samsung Tır’ı sırası ile aşağıdaki illeri gezecek.

Tarih Şehir Alışveriş Merkezi
08-10 TEMMUZ DENIZLI Sümer AVM
11-13 TEMMUZ ANTALYA Özdilek AVM
15-17 TEMMUZ MERSIN Forum AVM
18-20 TEMMUZ İSKENDERUN Prime AVM
21-24 TEMMUZ GAZIANTEP M1 AVM
26-28 TEMMUZ KAYSERI KayseriPark AVM
30 TEM- 2 AGUSTOS MALATYA Malatyapark AVM
4-7 AGUSTOS DIYARBAKIR Babil AVM
9-11 AGUSTOS ERZURUM Erzurum AVM
13-15 AGUSTOS TRABZON Forum AVM
16-18 AGUSTOS GİRESUN Şehir merkezi
19-21 AGUSTOS SAMSUN Yeşilyurt AVM
23-25 AGUSTOS ESKİŞEHİR Espark AVM
26-28 AGUSTOS BURSA Carrefour AVM

Lider marka ile eğlenceye adım atın…

Samsung’un bu yıl TV alanında odaklandığı yıldız ürünü olan Smart TV’ler Anadolu’yu karış karış dolanacak.  Yüksek görüntü kalitesi, şık tasarım ve gerçek 3D deneyimi sunan Samsung  Smart TV’ler hem izleyip hem de internette surf yapılabilen aktif birer akıllı cihaz. Her açıdan en mükemmel 3D görüntü kalitesini sunan, akıllı telefonlardaki gibi uygulama mağazasına ve dünyanın en ince-sadece 5mm -çerçevesine sahip Samsung  Smart TV’ler aynı zamanda internette surf imkanı sunan flash destekli tarayıcı özelliği, televizyon izlerken aynı anda sosyal ağlarda chat yapma fırsatı ve “All share” özelliği ile içerik paylaşımına ve diğer Samsung cihazlarıyla iletişime imkan sağlayan teknoloji harikası ürünler.

Smart TV’ler ile tüketiciler pek çok içeriğe ulaşabiliyor. Sahip olduğu özellikler ile evde geçirilen eğlenceli dakikalara farklı bir boyut getiriyor. Geniş bir yelpazeye sahip son teknoloji ürünleri, fonksiyonellik ve zarif tasarımla buluşturan; en beğenilen müziklere, oyunlara, filmlere, TV programlarına, fotoğraflara ve görsel her türlü içeriğe online ya da bir ağa bağlı depolama aygıtı üzerinden kolayca erişim sağlayarak hayatı kolaylaştıran Samsung’un Smart Hub özelliğine sahip. Smart Hub’da bulunan temel özellikler şöyle:

 

  • ·         Sizin Videonuz: Kullanıcının görüntüleme geçmişini baz alarak tavsiyeler sunuyor.
  • ·         Her şeyi Tarar: İstenen içeriğin TV’nizde ve DLNA sertifikalı diğer bağlı medya depolama aygıtları, ağ tabanlı bilgisayar ve mobil cihazlarda ve İnternet ve isteğe bağlı video hizmetleri kapsamında aranmasını kolaylaştırıyor.
  • ·         Web Tarayıcısı: Doğrudan TV üzerinden eksiksiz web taraması yapmayı sağlıyor.
  • ·         Sosyal TV: TV içeriği izlenirken, kullanıcısına arkadaşları ve ailesi ile gerçek zamanlı görüşme yapma olanağı sağlıyor.
  • ·         Samsung Uygulamaları: Facebook, Twitter ve Google Talk gibi sosyal ağlarla olan entegrasyonu sayesinde spordan eğlenceye, bilgi, oyun ya da sosyal paylaşıma kadar dünya çapında 400’ün üzerinde ücretli ve ücretsiz uygulama sunan dünyanın ilk HDTV-tabanlı uygulama mağazası olma özelliğine sahip.

 

Satışa sundulduğu günden bu yana, sahip olduğu özellikler ile  tüketicinin ilgi odağı haline gelen Samsung Smart TV,  2011 Ocak-Nisan dönemi itibari ile adet bazında %18’lik ve ciro bazında %23’lük oranla pazar lideri olarak yer alıyor.