Anasayfa Haber DataStar’dan Haier bayilerine kampanya

DataStar’dan Haier bayilerine kampanya

Haier’in Türkiye distribütörü DataStar, bayilere yönelik bir kampanya yapıyor. Ağustos ayı sonuna kadar DataStar’dan en az 30 adet Haier notebook alan tüm bayiler 2 gece 3 gün Kıbrıs gezisi ile ödüllendirilecek.

DataStar Pazarlama Müdürü Mahmut Ulucan, bir yılı aşkın süredir Haier ürünlerini Türkiye’de sattıklarını ve Türkiye için yeni bir marka olan Haier’i, başta bayiler olmak üzere iş ortaklarının desteği ile kısa sürede önemli bir noktaya getirdiklerini belirtti. Bu nedenle Haier bayilerine, verdikleri destek için bir anlamda teşekkür de olacak bu kampanyayı başlattıklarını söyleyen Ulucan, “Kıbrıs Acapulco Otel’de 2 gece 3 gün her şey dahil konaklamalı bu gezi ile Haier bayilerini ödüllendiriyoruz. Üstelik Anadolu’daki bayilerimizi düşünerek İstanbul ve Ankara merkezli uçuşlarla Kıbrıs’a gidiyoruz” dedi.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyen Haier bayilerinin 31 Ağustos 2011 tarihine kadar DataStar’dan en az 30 adet notebook satın alması gerekiyor. Bu koşulu yerine getiren tüm bayiler Kıbrıs gezisine katılabilecek. Kıbrıs gezisi 16-18 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılacak.

Kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgi için:

DataStar, 0216- 544 1200 www.datastar.com.tr

 

DataStar hakkında:

2008 yılı sonunda kurulan DataStar Bilgi Teknolojileri A.Ş., notebook ve tüketici elektroniği başta olmak üzere her türlü BT (bilgi teknolojileri) ürününün ithalatı ve yurt içinde dağıtımını yapmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan şirketin Ankara’da şubesi bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini amaç edinmiş olan şirket, 2 binin üzerindeki bayisi, 50’nin üzerindeki yetkili teknik servisi ile Türkiye’nin her yerine ulaşan bir satış ve hizmet ağına sahiptir. Deneyimli kadrosu ve yaygın hizmet ağı nedeniyle anahtar teslimi projeler de gerçekleştiren şirket, yurtdışı pazarlarda da etkin olmayı hedeflemektedir.

 

Marka ve ürün portföyünü sürekli genişleten şirket Notebook, Netbook, LCD Monitör, Projeksiyon cihazı, Network ürünleri, Yazılım, Ses sistemleri, Multimedia ürünleri, Yazıcı, Çevre birimleri ve Tüketici elektroniği alanlarında Haier, Lacie, PQI, Biostar, Trend Micro, TP-Link, Asrock, ADATA, Disney, CKP, HP, KTC, Promex, Egreat, Princo, Vogec gibi güçlü markaların distribütörlüğünü; HP, Dell, Acer, Samsung, Intel, Asus, Toshiba, Kingston, Lenovo ve Microsoft gibi güçlü markaları ise yurtiçinden alıp dağıtıcılığını yapmaktadır. www.datastar.com.tr