Anasayfa Haber Asus masaüstü PC’lerini Türkiye pazarına sunuyor

Asus masaüstü PC’lerini Türkiye pazarına sunuyor

Dünyanın lider PC bileşenleri üreticisi ASUS, şimdi de eğlence ve oyunun zevkini doruklara ulaştıracak masaüstü PC’lerini Türkiye pazarına sunuyor.

ASUS’un kalitesi ve deneyiminin birleşimi olarak öne çıkan masaüstü bilgisayarlar oyuncu (CG serisi) ve eğlence (CM serisi) serileri olarak 2 farklı kategoride kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Oyunlarda Büyük Zaferler Sizi Bekliyor (CG Serisi)

ASUS’un oyuncular için tasarladığı CG serisi 2. Nesil Intel® Core™ işlemci ve ASUS’a özgü özelliklerle dolu grafik çözümleri ile birlikte geliyor. Daha yüksek performansa izin veren Sandy Bridge destekli anakartlarla donanım gücünü artıran ASUS CG serisi, ASUS imzasını taşıyan kasalar ile oyunculara kuralları yeniden tanımlama imkanı sunuyor.

Minimalist Tasarım

Minimalist tasarıma sahip ASUS CG serisi, kullanıcılara, tüm fonksiyonları bir arada ve ergonomik yapı altında sunuyor. En yüksek performans seviyesine ulaşmak için önemli olan hava akışı, özel tasarlanan kasalarda daha az fan dönüşü ile soğutmayı sağlarken, ortamı da sessiz tutuyor. Kasanın içinin bu serinliği, yapısında bulunan alüminyum anotlamalı çelikten geliyor.

Üstün 3D Oyun Performansı

ASUS CG serisi masaüstü bilgisayarlar ile yüzlerce PC oyunlarında tam stereoskopik 3D deneyimi ve gerçekçi oyun akıcılığına şahit olacaksınız. Son teknoloji grafik teknolojisini getiren NVIDIA Physx ve Microsoft DirectX 11 desteğinin yanında NVIDIA 3D Vision Teknolojisi ile de 3D filmlerde, hatta fotoğraflarda bile 3D deneyimine hazır olun.

Eğlencenin Tadını Çıkarın (CM Serisi)

Tamamen eğlence için tasarlanan CM serisi ile favori müziklerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı 4TB’a kadar genişletilebilen depolama alanıyla tek bir yerde saklayabilirsiniz.  Ayrıca DDR3 hafıza sayesinde de %20 daha az enerji kullanarak tüm çoklu-işlemlerinizi daha hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Yüksek Çözünürlükte Görüntü, Kaliteli Ses

Eğlencenin ne anlama geldiğini gösteren ASUS CM serisi masaüstü PC’ler ile kullanacağınız HD monitör veya HDMI çıkışlı televizyonunuzun karşısında kendinizi eşsiz sinema deneyiminin içine dahil olmuş olarak bulacaksınız. Realtek yüksek çözünürlüklü ses kartı ile çevrenizi sarmalayan 7.1 surround ses kalitesinin keyfini çıkaracaksınız.

Yüksek Hızda Veri Transferi ile Herşey Daha Hızlı

Donanımında tamamıyla gelecek teknolojiyi kullanan ASUS’un yeni CM serisinde,  USB 3.0 ile 4.8Gbps hızında veri transferi deneyimini yaşayacaksınız. PC içindeki parçalar ve çevre birimleri ile yapabileceğiniz kolay bağlantı arayüzü sayesinde USB 2.0′ a göre 10 kata kadar daha hızlı veri transfer hızına ulaşabileceğiniz USB 3.0 bağlantı desteğinin yanında,  SATA6Gb/s desteği ile normal SATA bağlantılarına göre çok daha hızlı ve istikrarlı bir bağlantı sunuyor.

Türkiye pazarına ASUS’un distribütörü Koyuncu Bilgisayar güvencesinde satışa sunulan ASUS CG ve CM serisi masaüstü bilgisayarların teknik destek hizmeti ise ASUS Türkiye tarafından veriliyor.