Anasayfa Haber Yeni TAG Heuer LINK

Yeni TAG Heuer LINK

Bir İsviçre saatini tasarım ve şıklık ikonuna döndüren şey nedir? Söz konusu TAG Heuer LINK ise göz alıcı estetik, görkemli bir geçmiş ve her yerde her zaman taşıyabilme rahatlığı sorunun cevaplarından sadece bir kaçı. Çünkü ne iş yaparsanız yapın, nerede olursanız olun TAG Heuer LINK; şehirli, aktif, maceraperest, kendinden ve dünyadaki yerinden emin duruşunuzu tamamlar.

TAG Heuer’in en sevilen modellerinden biri olan TAG Heuer LINK avangard olduğu kadar ergonomik tasarımı ve çağın ruhunu taşıyan modernliğiyle dünya çapında çok meşhur olan bir saat. Hareket, saflık, kesinlik, form ve siluetinde metalin verdiği dinamizm TAG Heuer Link’i vazgeçilmez kılan özelliklerinden bazıları. Kadran ve kayış arasındaki simetri, modern mimarinin izlerini taşıyan çizgiler, parlak cam ve ikonik bir modernlik; saati hem form hem fonksiyon olarak zirveye taşıyan estetik değerler olarak öne çıkıyor.

Daha avangard, daha şık, her zamankinden daha da rahat

İlk yaratıldığı 1987 yılından bu yana çeşitli değişimler geçiren TAG Heuer LINK’in bu yılki yorumu en radikal değişikliklerin yapıldığı model olarak tarihe geçecek. Günümüz zevklerine göre yeniden ele alınan formdaki keskinlik saate daha şehirli ve dinamik bir hava kazandırırken TAG Heuer’in zamansız değerlerine sadık kalınmış. Daha zarif, daha modern ancak kendisini var eden temele bağlılığı tasarımından okunabilen yeni LINK, avangard tasarımın en yeni temsilcisi olarak öne çıkıyor.

Yeni TAG HEUER LINK’in kayış, kasa, bezel ve kadran gibi 4 temel özelliği bu çok özel saati diğerlerinden ayırıyor. S formundaki bağlantı noktalarının bir araya gelmesinden oluşan bilezik her zamankinden daha da rahat ve esnek. Orijinal kasanın çarpıcı bir yeniden yorumu olan kasa ise 100 metreye kadar suya dayanıklılığı ve kendinden önceki modellerin sağlamlığını taşısa da daha ince ve zarif bir tasarım anlayışının izlerini taşıyor. Hem yuvarlak hem de köşeli şekliyle bezel, şıklığı tamamlıyor. Farklı boyut ve fonksiyonlara sahip olabilen kadran siyah ya da gümüş renk seçenekleriyle kendi alternatifini kendisi yaratıyor.

LINK SPOR SAATLERİN EN ŞIKI

Farklı boyut ve mekanizmalara sahip olan yeni LINK’in LINK Automatic Chronograph (43mm), LINK Chronograph (43mm) Calibre S, The LINK Quartz Watch (40mm), LINK Automatic Watch (40mm) Calibre 6 ve tarih göstergeli LINK Automatic Watch (42mm) Calibre 5 gibi modelleri mevcut. Daha da göz alıcı bir LINK’e sahip olmak isteyenleri ise çarpıcı Calibre 6 Çelik & Altın serisi bekliyor.