Anasayfa Haber DataStar, HP’nin DVD yazıcısını satışa sundu

DataStar, HP’nin DVD yazıcısını satışa sundu

HP’nin başta dijital fotoğraf makineleri olmak üzere tüketici elektroniği ürünlerinin Türkiye distribütörü olan DataStar, HP markalı ürün gamını giderek genişletiyor. Son olarak HP’nin dahili DVD yazıcısını satışa sunan şirket, bu ürün ile son kullanıcılar da dahil geniş bir kitleyi hedefliyor.

Dahili (internal) olmasına karşın kutulu olarak satışa sunulan HP 1260i DVD yazıcı, 24X SATA özellikli. DataStar Ürün Müdürü Atilla Dandiboz, önceden bu tür OEM ürünlerini yoğun olarak bilgisayar bayilerine sattıklarını söyleyerek, son yıllarda ise mağazaların da bu ürünler için önemli satış noktası haline geldiğine dikkat çekti. “Son kullanıcıların teknik bilgi düzeyi artıkça, mevcut ürünlerini yükseltmek ya da yeni ürün oluşturmak için OEM ürünlerine talepleri artıyor. DataStar olarak biz de bu gereksinimi düşünerek bu tür ürünleri kutulu (box) olarak satışa sunuyoruz” dedi. HP gibi güçlü bir markanın ürününün, fiyatıyla da dikkat çekici olduğunu belirten Dandiboz, tüm DataStar kanalında satışa sunulan ürünün 29 USD+KDV fiyata sahip olduğunu belirtti.

HP 1260i DVD-RW’nin bazı teknik özellikleri şöyle:

–           Yazma Hızı : DVD+R 24X (CAV); DVD+RW 8X (ZCLV); DVD-R 24X(CAV); DVD-RW 6X (ZCLV); DVD-R Dual Layer 12X (CAV); DVD-RAM 12X (PCAV); CD-R 48x (CAV); CD-RW 32x (ZCLV)

–          Okuma Hızı: DVD-ROM 16X (CAV); CD-ROM 48x (CAV)

–          Sürdürülebilir Transfer: 1x CD = 150KB/s (data mode 1); 1X DV3D50 = K 1B/s

–          Erişim Zamanı: DVD 160 ms; CD 160 ms (tipik)

–          Fiyat: 29 USD + KDV

HP 1260i DVD-RW’ye ilişkin ayrıntılı bilgi için:

DataStar, 0216- 544 1200 www.datastar.com.tr

DataStar hakkında:

2008 yılı sonunda kurulan DataStar Bilgi Teknolojileri A.Ş., notebook ve tüketici elektroniği başta olmak üzere her türlü BT (bilgi teknolojileri) ürününün ithalatı ve yurt içinde dağıtımını yapmaktadır. Merkezi İstanbul’da olan şirketin Ankara’da şubesi bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini amaç edinmiş olan şirket, 2 binin üzerindeki bayisi, 50’nin üzerindeki yetkili teknik servisi ile Türkiye’nin her yerine ulaşan bir satış ve hizmet ağına sahiptir. Deneyimli kadrosu ve yaygın hizmet ağı nedeniyle anahtar teslimi projeler de gerçekleştiren şirket, yurtdışı pazarlarda da etkin olmayı hedeflemektedir.

Marka ve ürün portföyünü sürekli genişleten şirket Notebook, Netbook, LCD Monitör, Projeksiyon cihazı, Network ürünleri, Yazılım, Ses sistemleri, Multimedia ürünleri, Yazıcı, Çevre birimleri ve Tüketici elektroniği alanlarında Haier, Lacie, PQI, Biostar, TP-Link, Asrock, ADATA, Disney, CKP, HP, KTC, Promex, Egreat, Princo, Vogec gibi güçlü markaların distribütörlüğünü; HP, Dell, Acer, Samsung, Intel, Asus, Toshiba, Kingston, Lenovo ve Microsoft gibi güçlü markaları ise yurtiçinden alıp dağıtıcılığını yapmaktadır.