Anasayfa Haber Dış Sesleri Engelleyen Kulaklık

Dış Sesleri Engelleyen Kulaklık

Dünyanın aktif gürültüyü önleyici ilk kulaklığı ASUS Vulcan ANC, dış sesleri engelleyen teknolojisi sayesinde rekabette ses getirmeye hazır.

Kullanıcıların oyunun ve eğlencenin içinde yer almasını sağlamak ve daha önce yaşanmamış ses tecrübesi için tasarlanan ASUS Vulcan ANC, bilgisayar oyunu oynayanların oyuna daha iyi odaklanmaları için gerekli tüm ses düzenini sağlıyor. ASUS ROG ekibinin oluşturduğu Vulcan ANC, arka plan sesleri de dahil olmak üzere 30 desibellik pasif gürültü oluşturan sesleri azaltarak zihin konforu da sağlıyor.

Ergonomik Tasarım, Uzun Süreli Konfor

Vulcan Anc oyun kullanıcıları için sürükleyici bir oyun deneyiminin yanı sıra, gürültü önleme özellikleri ile de konfor sağlıyor. 320 gr’lık hafif tasarımı ve dış kaplamasında kullandığı canlı renkler ile performansını dışa yansıtıyor. Uzun oyun seanslarında bile konfor sağlayan yumuşak köpüklü nefes alabilir Japon deri kaplı dokusu ile konfor sağlıyor. Ayrıca yarışmalar ve LAN partileri için portatif oluşu ve katlanabilir tasarımı ile kolayca taşınabilir.

40 mm sürücülerle Kristal netliğinde ses ve gürültü önleyici mikrofon

Geniş ses oluşturmak ve yüksek seviyede bası dengelemek üzere tasarlanan Vulcan ANC, gürültüyü engelleyen teknolojisi ile birlikte şık görünümlü boom mikrofonu ile oyun oynayan kişiler arasındaki diyalogların, konuşmaların net bir şekilde duyulmasını sağlıyor. Sesleri canlı ve net bir şekilde sunmayı vaad eden Vulcan ANC, 40 mm kulaklık çapına sahiptir.

Özellikler
Sürücü Çapı Dia. 40mm
İmpedas 32 ohm
Frekans Bağlılığı 10~20k Hz
Sesi Engelleme Performansı • Maksimum > 15 dB
• Etkin Bant Genişliği > 600Hz
Sesi İzole Performansı Maksimum > 30 dB
Pil Ömrü 40 saate kadar (AAA pil ile birlikte)
Ebatları 8.1″H x 7.7″W
Ağırlık 325g