Anasayfa Haber Samsung’dan dev ekranlı D8000 LED Smart TV

Samsung’dan dev ekranlı D8000 LED Smart TV

Samsung yeni 60inç dev ekranlı D8000 LED televizyonları ile Smart TV deneyimine yeni bir boyut getirmeye hazırlanıyor. 

İstanbul,  1 Ağustos 2011- Tüketici elektroniğinin lider isimlerinden Samsung Electronics,  Ağustos ayı itibari ile  60inç D8000 Smart  TV’lerini  satışa sunacağını açıkladı.

Samsung, Smart TV  ailesinde özel bir yere sahip olan D8000 Smart TV  modelinin  60 inç’lik ekranı ile kullanıcıların internet ve seyir keyfine yeni bir boyut kazandıracak.

Yalnızca dikkatli bakıldığında görülebilen 5 milimetre kalınlığında bir metal çerçeveye sahip olan D8000 serisi, ödüllü C8000 serisinin minimalist tarzını devam ettiriyor ve televizyon ile çevresi arasındaki uyumu en üst seviyeye çıkarmak üzere geliştirilmiş Quad Stand yapısını kullanıyor. 800Hz CMR ve güçlendirilmiş LED arka ışık tarama özelliklerini barındıran, CES Inovasyon Ödülü sahibi bu televizyonlar, olağanüstü bir netlikle gerçek hayata yakın 2D, 3D ve HD görüntüleri de en yüksek kalitede kullanıcısına sunuyor.

Ultra Clear Panel’e ek olarak, D8000 serisi, en üst düzey renk kontrastıyla gerçek hayata en yakın ve en zengin görüntüleri gösteren Micro Dimming teknolojilerine sahip olan ilk televizyon olma özelliğine de sahip.

Dahili kablosuz internet bağlantısı ve Samsung’un Smart Hub portalı üzerinden görüntü içeriğini yönetebilme özelliğiyle D8000, DLNA ya da Samsung’un patentli “One Foot Connection (Tek Adımlı Bağlantı)” teknolojisini kullanarak diğer akıllı cihazlara da bağlanabiliyor.

Eğlencenin tadına varın…

Samsung’un yeni 60 inç D8000 serisi Smart TV’leri ile 3D keyfi yaşarken gerçeklik hissini bu dev ekran sayesinde yeniden keşfedeceksiniz.  . Üstelik Smart TV  uygulamalarından Samsung 7/24 Movie uygulaması sayesinde istenilen filme kolay bir şekilde ulaşmak da mümkün.

Samsung D8000’in yeni dev ekranının cezbedici özellikleri bununla da bitmiyor. Smart özelliği ve 60 inç  ekranı ile internette sörf yapmak çok daha keyifli.  Facebook hesabınıza bağlanıp arkadaşlarınızı ve fotoğraflarınızı D8000’in yeni ekranında daha etkileyici bir şekilde görüntülerken, Youtube’daki videoları ise daha yüksek kalitede ve dev ekran keyfi ile izleyebileceksiniz.