Anasayfa Haber TOSHIBA Elektromak, yetenekli renkli küçük devini sundu

TOSHIBA Elektromak, yetenekli renkli küçük devini sundu

Toshiba e-STUDIO223cs, büyük ya da küçük bütün ofislerin ihtiyacını mükemmel bir şekilde karşılayan, az yer kaplayan ve firmalara ciddi maliyet avantajları sağlayan renkli bir MFP’dir (Çokfonksiyonlu yazıcı).

TOSHIBA Elektromak, işletmelerin canlı ve tam-renkli yazdırma, kopyalama, tarama ve faks gönderme-almaya olanak tanıyan küçük boyutlu renkli MFP (Çokfonksiyonlu yazıcı)’sini, e-STUDIO223cs’yi Türkiye’de pazara sundu. e-STUDIO223cs, standart bir MFP’ye göre daha küçük boyutlara sahip olsa da dakikada 22ppm/cpm renkli, 24ppm/cpm S/B yazdırma/kopyalama hızında son derece verimli bir cihazdır.

Duruşuna ve fonksiyonlarına hayran kalın

Boyutta küçük ancak verimlilikte büyük, Toshiba e-STUDIO223cs profesyonel renkli ve siyah/ beyaz yazdırma, kopyalama, tarama ve faks kabiliyetleri ile bütün ticari doküman ihtiyaçlarını karşılar. Yüksek yazdırma ve kopyalama hızları, USB hafızadan doğrudan çıktı alma, PDF dosyalarının doğrudan yazdırılması ve kimlik kartlarının her iki yüzünün de kağıda müdahale etmeden bir seferde kopyalaması gibi yoğun özellikleri ile üstünlüğünü ikiye katlar. e-STUDIO223cs zaman ve mekanın önemli olduğu bir ortamda doküman üretme ve yönetme kabiliyetlerine sahiptir. Duruşu ve fonksiyonları en iyi bir biçimde birleştiren ve bunların hepsini küçük bir yapının içine sığdıran mükemmel bir MFP’dir.

Kullanımı kolay

Toshiba e-STUDIO223cs kontrolü kullanıcılara veren, kullanımı kolay ve çok yönlü bir MFP’dir. Eğimi ayarlanabilir 3.5-inç genişliğindeki LCD paneli, tek dokunuşun yeterli olduğu tuşları ile gelişmiş MFP özelliklerine ve fonksiyonlarına kolayca erişilebilir ve makinanın işleyişi çabucak kavranabilir. Basit ama benzersiz tasarımı, kullanıcının kolay bir şekilde toner ve kağıtlara erişmesine olanak sağlar. Bu tasarım aynı zamanda kolay bakım imkanı ile MFP’nin makine arızada kalma süresini büyük ölçüde azaltır.

Maliyet azaltıcı ve Çevre dostu

Toshiba e-STUDIO MFP’leri ticari ortamlar göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Çift Taraflı Baskı, 2’si 1 arada, 4’ü 1 arada, otomatik uyku modu gibi EKONOMİK özellikleri maliyetleri düşürür ve enerji tasarrufu sağlar. Buna ek olarak, e-STUDIO223cs Energy Star gereksinimleri ile uyumludur, uyku modundaki düşük güç tüketimi çevre üzerindeki etkisini önemli ölçüde azaltır ve Toshiba’nın ÇEVRECİ girişimlerine vurgu yapmaya devam eder.

Toshiba-Elektromak hakkında

1972 yılında kurulan Elektromak, 1974 yılında Toshiba ile distribütörlük anlaşması imzalayarak, fotokopi ve faks cihazlarının Türkiye’de satışına başlamıştır. 1974 yılından bu yana Toshiba distribütörü olan şirket, ofislerin değişen, gelişen gereksinimlerine uygun olarak donanım ve yazılım çözümleri sumakta; kurumlara özel çözümler projelendirmektedir.

Toshiba ile uzun soluklu işbirliği ile sadece içinde bulunduğu bilişim sektöründe değil, Türkiye ölçeğinde örnek oluşturan şirket, pek çok ilke de imza atmıştır. Türkiye’ye fotokopi cihazını getiren ilk iki firmadan biri olan Toshiba-Elektromak, sektöründe bayilik sistemini ilk kuran ve ilk ISO 9001-2008 belgesini alan kuruluştur. Bugün 350 çalışanı, 40 bayisi ile Türkiye genelinde her ölçekten kuruluşa ofis çözümleri sunmaktadır. www.toshiba-turkiye.com