Anasayfa Haber APC InfraStruxure Yönetim Yazılımı yenilendi

APC InfraStruxure Yönetim Yazılımı yenilendi

Kritik güç ve soğutma sistemlerinde dünya lideri olan APC by Schneider Electric, InfraStruxure Central Monitoring Suite ve Operations Suite yazılımları için güncelleştirmeler içeren InfraStruxure Yönetim yazılımı Portföyü 6.2 ‘yi duyurdu.

BT profesyonellerinin veri merkezi yönetim gereksinimlerini bir bütün olarak ele alan ve tedarikçilerden bağımsız bir platforma destek sağlayan InfraStruxure Yönetim Yazılımı Portföyü 6.2, insan hatalarını sistematik olarak eliyor ve hata payını en az indiriyor.

APC by Schneider Electric Veri Merkezi Yazılımı Başkanı Soeren Jensen: Yeni Yazılımın En Büyük Amacının Enerjiyi Koruyarak, Kaynaklarını En Yüksek Seviyeye Çıkarmak”

Konuyla ilgili açıklama yapan APC by Schneider Electric Veri Merkezi Yazılımı Başkanı Soeren Jensen yeni yazılımın en büyük amacının veri merkezi altyapılarını verimli bir şekilde yönetmek ve enerjiyi koruyarak, kaynaklarını en yüksek seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi. InfraStruxure Yönetim Yazılımı portföyüne VMware vSphere entegrasyonu ile fiziksel altyapıyı sanal ortama bağlamak gibi güncellemeler eklediklerini belirtlen Soeren Jensen: “Müşterilerimizin sağladığı enerji verimliliğinde genel bir artış ve masraflarında düşüş konularındaki ihtiyaçlarını ele alıyoruz.”dedi.

VMware vSphere yazılımının çift yönlü entegrasyonuyla, müşteriler sanal bir makinenin fiziksel konumunu hızlıca bulabiliyor. Sanal makineler güç, soğutma veya çevresel fiziksel altyapı olayları durumunda, kesintisiz çalışma süresi ve kullanılabilirlik için etkilenen ana sunuculardan sağlıklı ana sunuculara taşınıyor.

Infrastruxure Operations Suite 6.2, Ağ Kapasitesine Eksiksiz Genel Bir Bakış Sağlayan Gelişmiş Ağ Yönetim Özellikleri Sunuyor…

APC by Schneider Electric’in yenilikçi veri merkezi tasarım ve konfigürasyon aracı InfraStruxure Designer’da bulunan sistem, InfraStruxure çözümlerinin tek bir tuşla kurulmasına yardımcı oluyor ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Ağ kapasitesine eksiksiz genel bir bakış sağlayan ve gelişmiş ağ yönetim özellikleri sunan InfraStruxure Operations Suite 6.2, kullanıcıların oda şeklini, ekipman yerini ve güç ve soğutma bağımlılıklarını InfraStruxure Designer’dan InfraStruxure Operations’a otomatik olarak aktarmalarına olanak veriyor.

 InfraStruxure Yönetim Yazılımı Portföyü 6.2, gelişmiş uygulama kurulumu ve uygulama konfigürasyonu güncellenmiş bir teklif olan InfraStruxure Yönetici Eğitimi ile genişletilmiş bir uygulama sunuyor.

APC by Schneider Electric Hakkında

Kritik güç ve soğutma sistemlerinde dünya lideri olan APC by Schneider Electric, ev, ofis, veri merkezi ve fabrika zemin uygulamaları için endüstri lideri ürün, yazılım ve sistemler sağlamaktadır. Schneider Electric Kritik Güç ve Soğutma Hizmetleri’nin gücü, deneyimi ve geniş ağı ile desteklenen APC, iyi planlanan, kusursuz bir şekilde monte edilen ve kullanım ömürleri boyunca korunan çözümler sunmaktadır. Yenilikçiliğe olan benzersiz bağlılığıyla APC, kritik teknoloji ve endüstri uygulamaları için enerjiyi verimli kullanan öncü çözümler sunmaktadır. Schneider Electric, 2007’de APC’yi satın alarak 2008 geliri 2,6 milyar € (3,5 milyar $) olan ve dünya çapında 12.000 çalışanı bulunan Schneider Electric Kritik Güç ve Soğutma Hizmetleri Birimini oluşturmak üzere MGE UPS Systems ile birleştirdi.

Türkiye’de özellikle UPS çözümleri ile kendisini kanıtlamış olan APC by Schneider Electric özellikle veri merkezlerinde kullanılan enerji verimliliği çözümleriyle tüm dünyada gösterdiği başarının Türkiye’de de yaygın bir şekilde devam etmesini hedeflemektedir. Bu konuda pazarın geleneksel yaklaşımını değiştirmek çok daha verimli, yenilikçi teknolojilerle kullanıcılara yol göstermek bir Schneider Electric firması olan APC by Schneider Electric’in en büyük hedefidir. www.apc.com