Anasayfa Haber Logitech’in Yeni Koleksiyonu Hazır

Logitech’in Yeni Koleksiyonu Hazır

 

Dünyanın önde gelen bilgisayar çevre birimleri üreticisi Logitech, modanın ve popüler kültürün yeni trendlerinden ilham alarak tasarladığı parlak renklere ve gözalıcı desenlere sahip Logitech Colour Collection ile dijital dünyayı renklendirirken, benzer ürünleri kullanmaktan sıkılan ve tarzını ortaya koymak isteyenlere teknolojiyi kişiselleştirme imkanı sunuyor.

En popüler ürünlerini yaratıcı tasarımlarla zenginleştirdiklerini söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Küçükkoyuncu, “Logitech Colour Collection, parlak renkleri ve eğlenceli desenleriyle her yaş grubundan aksesuar tutkunlarına, teknoloji ve kaliteden taviz vermeden kendilerini daha farklı ve özgün ifade etme olanağı tanıyor” dedi.

Teknolojiyi geleceğin trendleriyle yeniden yorumlayan Logitech Colour Collection, klavye’den mouse ve webcam’e kadar uzanan farklı ürün gruplarındaki şık aksesuarlarla kendinizi daha özgür ifade etmenize yardımcı oluyor.

Hassasiyet ve Konforun Birleşimi: Logitech M325

Logitech Colour Collection’ın kablosuz mouse’u M325, yaratıcı desenleri, parlak ve canlı renkleriyle dijital hayatınızı kişisel tarzınızla harmanlıyor. Logitech M325, konforlu kıvrımlı tutuşu ve mikro hassas kaydırma özelliğiyle uzun bloglar ya da sosyal ağlarda daha rahat hareket imkanı tanırken, Logitech’in Geliştirilmiş Optik İzleme özelliğiyle de en sevdiğiniz siteleri belirlerken kusursuz tıklamanın ve işaretlemenin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. 18 aya kadar pil ömrü bulunan, uyku modu ve açma/kapama özelliğiyle güç tasarrufu sağlayan M325, küçük Unifying alıcısı sayesinde “tak ve unut” kablosuz bağlantı keyfi sunuyor. Aynı alıcıya Unifying uyumlu başka mouse ve klavyeler de eklenebiliyor.

Logitech M325 satış fiyatı:  49,90 TL (KDV Dahil)

HD kalitesinde  Görüntülü Konuşmalar İçin: Logitech HD Webcam C270

Logitech Colour Collection’ın bir diğer ürünü ise teknoloji tutkunlarının gözdesi olan; Logitech C270. Gözalıcı tasarımları, parlak ve canlı renkleriyle dijital hayatınızı renklendiren Logitech C270; 720 piksel HD görüntülü konuşma, 3 megapiksel fotoğraf, Logitech Fluid Crystal Teknolojisi, Facebook ve YouYube’a tek tıkla HD video kaydetme özellikleriyle görüntülü konuşmayı, video kaydetme ve paylaşmayı gerçeğe dönüştürüyor.

Logitech C270 satış fiyatı: 59,90 TL (KDV Dahil)

Logitech Kablosuz Klavye K360

Logitech Colour Collection’ın klavyesi K360, canlı renkleri ve özgün tasarımlarıyla dijital hayatınızı kullandığınız aksesuarlarla da renklendirmenize yardımcı oluyor. Standart klavyelerden yaklaşık %20 daha küçük boyutuyla yerden tasarruf sunan K360, Logitech Gelişmiş 2.4 GHz kablosuz bağlantısıyla güvenli ve özgür bir bağlantı sağlıyor. Üç yıl olan pil ömrü bulunan K360, altı kısa yol tuşu ve oniki fonksiyon tuşu ile en sevdiğiniz uygulamalara, dosyalarınıza ve web sayfalarına hızlı ve kolay geçiş sunuyor.

Logitech K360 satış fiyatı: 59,90 TL  (KDV Dahil)