Anasayfa Haber Starcraft romanları Türkiye’de!

Starcraft romanları Türkiye’de!

Bilgisayar oyuncuları için bir oyundan öte bir tutku olan Starcraft 2’nin romanları Türkçe’ye çevrilmeye devam ediyor. İşte popüler bilimkurgu evreninin romanları:

 Starcraft – Öncephe 1

STARCRAFT’IN ACIMASIZ, KARANLIK, GÖZ ALICI DÜNYASI DAHA ÖNCE HİÇ
KARŞILAŞMADIĞINIZ HEYECAN DOLU MACERALARLA BU SERİDE HAYAT BULUYOR. NEDEN SAVAŞIRIZ?

StarCraft’ın üç ırkının –Terran, Protoss ve Zerg– derinlemesine incelendiği bu öyküyle StarCraft evrenine giriş yapıyoruz. Cephelerini bir bir terk eden savaşçıların hayatta kalma mücadelelerindeki azim sizi hayrete düşürecek ve saygınızı kazanacak.

ŞİMŞEKTANRI

Richard Knaak’ın bu dikkat çekici öyküsünde bir thor pilotunun açgözlülüğü, iki yoldaşını Mar Sara savaş alanının ortasındaki imkansız bir soyguna sürüklüyor. Ancak hayatları pahasına peşine düştükleri mücevherlerin bedeli çok yüksek!

SAVAŞ SİLAHI
Altı yaşındaki psişik yeteneklere sahip bir çocuk, Terran maden kolonisi ile Zergler arasındaki çatışmanın ortasında kalır. Artan çatışmalar, askerler ile madencileri zor bir seçim yapmaya zorlar: Çocuğu mu kurtaracak, yoksa kendi hayatlarından mı olacaklardır? Yoksa çocuğu acımasız düşmanlarına karşı mı kullanacaklardır?

AĞIR ZIRHLI 1. BÖLÜM
Nefes kesen kapışmaların ve heyecan verici mecha manevralarının psikolojik coşkusu, genç Viking pilotunu eski hocasıyla karşı karşıya getirir. Artık tüm bir koloninin kaderi ikisinin mücadelesine bağlıdır. Genç pilotun öz güveni ile zafer tutkusunun mu, yoksa yılların savaş meydanlarında getirdiği tecrübenin mi galip geleceği tüm heyecanıyla bu öyküde.

Yazar: Kolektif
Çeviren: Berk Ergin
Sayfa Sayısı: 168 sayfa 
Yayınevi: Doğan Egmont Yayınları

Starcraft – Öncephe 2

STARCRAFT’IN VAHŞİ, DÜŞÜNDÜRÜCÜ VE ŞAŞIRTICI DÜNYASI, BU CİLTTEKİ MACERALARLA GENİŞLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR.AĞIR ZIRHLI 2. BÖLÜM
Usta ve çırağın arasındaki ateşli muharebenin artan tansiyonu zirveye ulaşıyor. Genç Viking pilotu ustasıyla baş edebilecek mi? Yoksa deneyimli hocası, ağır zırhlıların tartışılmaz ustası ve de bir koloninin sonu olduğunu mu kanıtlayacak?

CREEP 
Protoss bilim adamları nihayet korku saçan anlaşılmaz Zerg Creep’ini bıçak altına yatırıyor. Ancak bu tuhaf bio-madde’nin sis perdesini aralamak şöyle dursun bilim adamlarının psikolojisi allak bullak oluyor ve bilinmeyen kabus gibi bir düşmana karşı savaş başlıyor.

HABER DEĞERİ 
Profesyonel bir dominyon muhabiri, Terran denizcileriyle çok özel bir röportaj yapma izni koparıyor. Her iyi muhabir gibi madalyonun iki tarafını da göstermeye çalışıyor. Ancak zulümle karşılaştığında bu başarılı muhabir gerçekleri tüm çıplaklığıyla yazabilecek mi?

BİR HAYALET HİKAYESİ 
Savaşla temizlenmiş kayalık bir gezegen, bağrında cömert yağmalar ve karanlık gizemleri saklıyor. Kel-Morianlı bir geminin mürettebatı buraya iniyor ve büyük bir vurguna hazırlanıyor. Ancak bir sorunları var: Bu gezegen sanıldığı kadar ıssız değil.

Yazar: Kolektif
Çeviren: Berk Ergin
Sayfa Sayısı: 176 sayfa 
Yayınevi: Doğan Egmont Yayınları

Starcraft – Öncephe 3

STARCRAFT’IN ACIMASIZ, TEHDİT DOLU VE GÖRKEMLİ EVRENİNDEKİ MACERALAR, SERİMİZİN ÜÇÜNCÜ CİLDİNDE DEVAM EDİYOR.SAVAŞ YIKIMI
Senatör Corbin Phash tüm politik gücünü oğlu Colin’in psişik yeteneklerini
Dominyon’dan gizlemek için kullanmıştır ancak sırları sonunda açığa çıkmıştır. Şimdi sürekli kaçmakta olan ve babasından ayrı kalan Colin’in yolu mültecilerin kaldığı bir uyduya düşmüştür. Dominyon’un peşine taktığı ödül avcısından kurtulabilse bile çevresindeki herkesin kabuslarının oluşturduğu travmalardan nasıl kaçacaktır?

ZARAR VERME
“Korhal Kasabı” namına sahip Dr. Burgess’in kanlı elleri Protoss yargıcı Muadun’a uzanıyor. Doktorun amacı bu kez Muadun’un zihnine girip protoss-terran askerlerinin seri üretimine geçmek için gerekli olan sembolik bilgileri tamamen almak.

SON ÇAĞRI
Meteor İstasyonu’ndaki madenlerde şarkıcılık yapan Starry Lace kendisini diplomatik bir krizin ortasında bulur. Kel-Morianlar ve Dominyon arasında yeni ittifak arayışlarında alışılmadık ara buluculuk yöntemlerine kendisi bile şaşıracaktır. Fakat bu politik satranç tahtasında Starry şah mıdır, piyon mudur bilinmez…

ARCHON’UN ALACAKARANLIĞI
Protoss yargıç okulunun bilge hocası Lekila Khala’nın derinliklerine öğrencileriyle birlikte dalmaktadır. Ancak Zergler Lekila’nın Khala ile bağını kesince, aynı zamanda tüm Protoss ile psişik bağı da kopar. Böylesine üstün bir hocanın ırkıyla tekrar bütünleşmesi için daha başka ne feda etmesi gerekir?

Yazar: Kolektif
Çeviren: Berk Ergin
Sayfa Sayısı: 184 sayfa 
Yayınevi: Doğan Egmont Yayınları

Kaynak: FRPNET