Anasayfa Haber Daha uygun maliyet ve kolay kurulumla her yere TelePresence!

Daha uygun maliyet ve kolay kurulumla her yere TelePresence!

Veri ağları konusunda dünya lideri olan Cisco, müşterilerine daha kolay, hızlı ve düşük maliyetli TelePresence çözümleri sunmak amacıyla işbirliği portföyünü yeni ürünler ve çözümlerle zenginleştirdi. Yenilikler arasında Cisco TelePresence ürünlerinin endüstri standartlarını karşılayan diğer markadan ürünlerle birlikte çalışma (interoperabilite) özelliği de bulunuyor. Cisco, genişlettiği işbirliği portföyü ve daha önce duyurulan Medianet mimarisiyle birlikte müşterilerinin video teknolojilerinin avantajlarından yararlanmasını amaçlıyor.

Geliştirilen portföyle sunulan yeni ürün ve çözümler şöyle:

Cisco TelePresence MX200: Ekip toplantıları ve bireysel ofislerde kullanım amacıyla tasarlanan ve 15 dakika gibi kısa bir sürede kurulabilen çözüm, 21.600 dolardan satışa sunuluyor.

Cisco TelePresence Conductor: TelePresence odalarının ekipler arasında paylaşımında çıkabilecek aksaklıkları yönetmek amacıyla geliştirildi.

Birlikte Çalışma (Interoperabilite): Standartlara dayalı sistemleri temel alan Cisco, çalışanların, iş ortaklarının ve müşterilerin birbirleriyle herhangi bir üreticinin ürünü üzerinden görüntülü toplantı yapmasını sağlıyor.

Cisco TelePresence Server 8710 ve 7010 v.2.2: Daha yüksek ölçeklenebilirlik ve görüntü kalitesiyle HD modunda 64 katılımcıya, full HD modunda 48 katılımcıya kadar toplantıları destekliyor.

Cisco TelePresence Multipoint Switch v. 1.8: Cisco’nun C Series ve EX Series ile tüm Telepresence Interoperability Protocol (TIP) tabanlı uç birimlerini destekliyor.

Cisco MXE 5600 (Media Experience Engine): Bu video altyapı ürünü, gerçek zamanlı içerik paylaşımını destekliyor.

Cisco TelePresence Management Suite 13.1 ve Cisco TelePresence Manager: Microsoft Office ve Lotus Notes entegrasyonuyla toplantıların tek tuşla başlatılıp bitirilmesini sağlıyor.

Cisco TelePresence TMS 13.1 ve Cisco TelePresence Manager (CTS-MAN): Microsoft Office ve Lotus Notes’un yanı sıra diğer muadil grup yazılımlarının entegrasyonuyla toplantıların tek tuşla başlatılıp bitirilmesini sağlıyor.

Cisco Unified Communications Manager 8.6: EX Series ve C Series uç birimlere arama kontrol ve seans yönetim özelliklerini ekliyor.