Anasayfa Haber ‘Arabalar 2’nin teknolojik oyuncakları da hazır!

‘Arabalar 2’nin teknolojik oyuncakları da hazır!

19 Ağustos’ta 3 boyutlu olarak gösterime girecek olan ‘Arabalar 2’ (Cars 2) filminin teknolojik ürünleri de Türkiye’ye geldi. Şimşek Mc Queen düşkünleri, DataStar tarafından satışa sunulan Cars 2 temalı mouse, CD ve notebook çantası, kulaklık gibi teknolojik ürünleri de sevecekler. 

Disney Pixar’ın animasyon filmi Arabalar’ın (Cars) 2. versiyonu 19 Ağustos’ta gösterime giriyor. Disney’in teknoloji ürünlerinin Türkiye distribütörü DataStar, filmle birlikte Şimşek Mc Queen temalı ürünleri de satışa sunuyor. Şimşek Mc Queen severler, birbirinden güzel mouse’lar, notebook çantaları, kulaklıklar ve CD çantalarını çok sevecekler.

Şimşek Mc Queen’in en büyük rakibi olan Avrupa’nın en ünlü yarış otomobili İtalyan Francesco Bernoulli’yi Cem Yılmaz’ın seslendirdiği Arabalar 2, 3 boyutlu bir animasyon harikası. Şimşek Mc Queen’li teknolojik ürünler de en az araba kadar özel! Hem sağlam, hem şık olan mouse’lar, notebook çantaları, CD çantaları ve kulaklıklar Bimeks, Carrefour gibi mağazaların yanı sıra Locopoco gibi oyuncak mağazaları ve sanal mağazalarda satışa sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için: DataStar, 0216-544 1200 www.datastar.com.tr