Anasayfa Haber Kaspersky’nin yeni dağıtımcısı belli oldu

Kaspersky’nin yeni dağıtımcısı belli oldu

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, ürünlerinin ABD distribütörlüğünün dünyanın en büyük teknoloji distribütör şirketi Ingram Micro, Inc. tarafından yapılacağını duyurdu. Yapılan anlaşma, Kaspersky Lab’in tüm ABD’deki VAR (Value added reseller) ve sistem entegratörleriyle daha sağlam ilişkiler kurmasını sağlayacak.

Kaspersky Lab CEO’su ve kurucu ortağı Eugene Kaspersky konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: “Dünya çapında bir şirket olan ve pazarda iyi tanınan Ingram Micro Inc. ile yaptığımız bu anlaşma Kaspersky Lab’in global kanal gelişimine çok büyük bir katkı sağlayacak. Dünyanın en büyük teknoloji distribütörlük firması ile dünyanın en büyük özel güvenlik çözümü satıcısı arasındaki bu ortaklığın her iki taraf için de verimli olacağına ve ABD’deki pazara çok şey katacağına inanıyorum.”

Kaspersky Lab güvenlik teknolojisi hem kurumsal şirketler hem de büyük ticari kurumlar tarafından yoğun talep görüyor. Bu noktada Ingram Micro, Kaspersky Lab’in hızla gelişen ve büyüyen ihtiyaçlarını cevap verip desteklerken aynı zamanda son kullanıcının ve iş ortaklarının da ihtiyaçlarını karşılıyor. Kaspersky Lab gibi ödüllü bir güvenlik yazılım şirketinin distribütörlüğünün Ingram Micro Inc. aracılığıyla yapılacak olması Kaspersky Lab’in aynı zamanda orta ve büyük ölçekli birçok kurumla son kullanıcıya ulaşmasını sağlayacak. Distribütörlük ilişkisi aynı zamanda tüm yazılımlarını sadece Ingram Micro’dan alan ancak şimdiye kadar Kaspersky Lab programları satamayan VAR’lar (Value added reseller) için de farklı fırsatlar sunuyor.