Anasayfa Haber HTC Flyer Vodafone’da

HTC Flyer Vodafone’da

Abonelerine sunduğu yenilikçi ve teknolojik ürünler ile mobil iletişim sektöründe öncü  rol oynayan Vodafone, son olarak yüksek performansı ile tablet pazarında fark yaratan HTC Flyer Tablet kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.  Kampanyaya özel Süper İnternet paketlerinden birini 24 ay taahhütlü olarak seçenler, 7 inç dokunmatik ekranı ve sihirli kalemiyle öne çıkan HTC Flyer sayesinde toplantılarda kolayca not alıp istedikleri kişiye anında gönderebiliyor, dokümanları imzalayıp saniyeler içinde paylaşabiliyor. Kampanyaya katılan aboneler, aynı zamanda Vodafone Red ayrıcalıklar dünyasının da kapılarını aralıyor.

Mobil iletişimde dünyanın lider şirketlerinden biri olan Vodafone, tüm abonelerine Süper İnternet ayrıcalığıyla HTC Flyer Tablet’e sahip olma olanağı sağlıyor. Sahip olduğu teknolojik donanım ile hızla büyüyen tablet piyasasında da farkını ortaya koyan Vodafone, abonelerinin seyahatler, toplantılar ve yoğun bir iletişimle geçen hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Günlük hayatın koşuşturması içinde diledikleri zaman internete girebilmek, e-postalarını kontrol edebilmek, sosyal ağlara bağlanabilmek; kısacası sürekli iletişimde olmak isteyen kişiler, Vodafone’un 1GB veya 4GB internet paketlerine 24 ay taahhüt verdikleri takdirde, günün her saati kolaylıkla yanlarında taşıyabilecekleri HTC Flyer tablete sahip olabiliyor.

HTC FlyerTablet, Süper İnternet paketlerinden birini 24 ay taahhütlü olarak seçen abonelere, 1GB Süper İnternet paketiyle ayda 75 TL’ye, 4GB Süper İnternet paketiyle ise ayda 85 TL’ye sunuluyor.

Kampanyaya katılan tüm müşteriler, Vodafone’un müşteri odaklı yaklaşımının bir yansıması olarak, hayata geçirdiği Vodafone Red dünyasının ayrıcalıklarından da faydalanabiliyor.