Anasayfa Haber Samsung Smart TV’yi Bir de Uzmanlardan Dinleyin!

Samsung Smart TV’yi Bir de Uzmanlardan Dinleyin!

Tüketici elektroniğin lider ismi Samsung, bu sene başında piyasaya sürdüğü Smart TV’ler için teknoloji ve internet dünyasının tanıdık yüzleri ile işbirliği gerçekleştirdi. CNN Türk Kurumsal İletişim Direktörü  Ayşe Yonca Baltaoğlu,  Stil Direktörü Eda Suner, Dudesdivision Kurucu Ortağı Mert Alemdar, beyazperde.com   Web Sitesi Yöneticisi ve Editörü  Melis Zararsız, beyazperde.com Editörü Fırat Ataç, Alien Foot Ajans Başkanı Burak Demiral gibi isimlerin yer aldığı 7 farklı videoda, Samsung Smart TV’lerin akıllı dünyası görsel hafızalarda yer açacak bir şekilde anlatılıyor.

Smart TV’nin diğer Samsung akıllı cihazlarına bağlanabilme özelliği olan Allshare’i Cnn Türk TV’den Ayşe Yonca Baltaoğlu anlatırken,  SMART TV üzerinden internet taraması yapabilmeyi sağlayan Web Browser özelliğini ise Stil Direktörü Eda Suner, günlük yaşantısında bu özelliğin kendine sağladığı avantajları da ekleyerek anlattı. Beyazperde.com’dan Melis Zararsız ve Fırat Ataç Smart TV’lerin kullanıcıya sağladığı kusursuz 3D görüntü kalitesi ile en popüler uygulamalardan biri olan  ve web üzerinden film izlemeyi sağlayan 7/24 uygulamasını anlattılar.

Smart TV’nin TV içeriği izlenirken, kullanıcısına arkadaşları ve ailesi ile gerçek zamanlı görüşme yapma olanağı sağlayan Social TV özelliğini günlük yaşamdan örneklerle birlikte Dudesdivision’dan Mert Alemdar anlattı. Burak Demiral ise Smart TV’nin Facebook, Twitter ve Google Talk gibi sosyal ağlarla olan entegrasyonu sayesinde spordan eğlenceye, bilgi, oyun ya da sosyal paylaşıma kadar dünya çapında çok sayıda uygulama ve hizmetin yer aldığı Apps&Internet özelliğini anlattı.

Samsung Smart TV video projesi ile tüketicilerin günlük hayatlarında kazanacakları  Smart TV deneyimleri, bizzat popüler isimlerin referansıyla anlatıyor. İnternet ve teknoloji dünyasının popüler isimleri Smart TV’nin benzersiz özelliklerini uygulamalı ekranlarla kolay anlaşılır bir şekilde tüketiciye sunuyor. Tüketicinin videolara ilgisi ise etkileyici boyutta. Social TV, AllShare, Web Browser, 7/24 Sinema, 3D Görüntü, SamsungApps ve Internet Bağlantısı hizmet ve özellikleri  ile ilgili videolar bir hafta gibi kısa bir süredir yayınlanıyor olmasına rağmen ulusal sitelerde %40 farkındalık yaratarak, 200.000 kezden fazla bir sayıda izlendi.

Samsung Smart TV’nin akıllı dünyasının anlatıldığı videolar samsungakillitv.com  adresinden izlenebilir.