Anasayfa Haber Sevdikleriniz için mükemmel hediye: Dijital Çerçeve

Sevdikleriniz için mükemmel hediye: Dijital Çerçeve

Sony’nin sunduğu S-Frame dijital fotoğraf çerçevesi ürün yelpazesi, tümü de pırıl pırıl resim kalitesi ve akıllı özellikler sunan dokuz adet yeni ve birbirinden şık modelle daha da büyüyor. 18 cm ile 26 cm arasında değişen farklı panel boyutlarında sunulan Sony S-Frame dijital fotoğraf çerçeveleri, şık görünümü, kullanım kolaylığı getiren işlevsellik ile bir araya getiriyor. Sony’nin “yenilik” ve “hediye” olmak üzere iki ayrı seri altında topladığı yeni S-Frame dijital fotoğraf çerçeveleri, Ekim 2011 itibariyle raflarda olacak.

Kullanımı çok kolay

Sadece fotoğraf makinenizin bellek kartını takıp heyecan verici bir dizi slayt gösterisi ve saat/takvim gösterme modlarından birini seçmeniz yeterli. Cihaz, kolay ve sezgisel kullanım imkanı sunuyor: basit düğmeler ve ekran üstü simgeler sayesinde dikkat isteyen menüler olmaksızın gerekli ayarlamaları yapmanız ve görüntü modunu seçmenizde size yardımcı oluyor.

Hem çevre hem bütçe dostu

Tüm yeni modellerde, sağladığı enerji tasarrufu ile hem bütçeniz hem de çevre ile dost bir zamanlayıcı da bulunuyor. Zamanlayıcı, fotoğraf çerçevesini, geceleri veya iş için dışarıda olduğunuz gündüz vakitleri gibi ihtiyaç duyulmadığı tüm zamanlarda, enerji tasarrufu yapan standby (uyku) moduna getirecek şekilde ayarlanabiliyor.

S-Frame Yenilik Serisi: DPF-HD1000/HD800

S-Frame HD1000 ve HD800, aralarında pürüzsüz, aşamalı 50p kare hızında (düşük kare hızlı oynatım) çekilmiş Full HD görüntülerin de bulunduğu AVCHD formatlı HD videoları oynatabiliyor. Aralarında, Sony’nin en son Cyber-shot™ dijital fotoğraf makineleri ve Handycam® video kamera modellerinin de bulunduğu, geniş yelpazedeki fotoğraf makineleri ve video kameralar ile çekilmiş MPEG4, MPEG1 ve Motion JPEG formatındaki videoları da yeniden oynatabiliyor.

Dahili hoparlör, HD veya SD video klipler ile birlikte canlı, temiz ses sunuyor. Alternatif olarak, slayt gösterilerine eşlik etmek üzere kendi arka plan müziğinizi de seçebilirsiniz. S-Frame, kişisel dijital müzik kütüphanenizden popüler MP3, AAC veya Lieer PCM formatlarında ses dosyalarını alarak çalabiliyor.

İster HD videoların isterse fotoğrafların tadını çıkarmak isteyin, her iki fotoğraf çerçevesi de zengin, canlı renklere sahip, mükemmel derecede temiz ve detaylı görüntü kalitesi yakalıyor.

Yaklaşık dört bin adet fotoğraf saklayabiliyor

S-Frame HD1000 ve HD800 modelleri, 2GB büyüklüğünde, 4.000 adede kadar fotoğraf saklamaya yetecek büyüklükte, cömert bir bellek alanına da sahip. Kullanışlı uzaktan kumanda, koltuğunuzun konforuna veda etmeksizin slayt gösterileri ile saat/takvim izleme modları arasında gidip gelmeyi kolaylaştırıyor. Ek bir rötuşu ise çerçevenin dikey olarak, portre pozisyonunda konumlandırıldığı durumlarda, panel çerçevesi üzerindeki ışıklandırılmış Sony logosunun kaybolması oluşturuyor.

S-Frame Hediye Serisi: DPF-C1000/C800/C700/C70A/C70E

Bu zarif S-Frame modelleri, aileniz ve arkadaşlarınız için harika bir hediye seçeneği sunuyor. Tek yapmanız gereken, fotoğraf makinenizin bellek kartını yerleştirmek (Memory Stick PRO Duo™ ve SD/SDHC formatları ile uyumlu). Artık, en sevdiğiniz fotoğrafların, zengin, gerçek renkler ve net detayları ile tadını çıkarabilirsiniz. Tüm modellerde, enerji tasarrufu yapan bir zamanlayıcı bulunurken, dört slayt gösterimi seçeneğinin yanı sıra cazip saat ve takvim ekranları da sunuluyor.