Anasayfa Haber Eski dizüstünü getir yenisini götür…

Eski dizüstünü getir yenisini götür…

Dünya markalarını uygun fiyat ile müşterilerine sunan Saturn, Saturn Forum İstanbul Bayrampaşa, Saturn Demirören İstiklal Taksim ve Saturn Marmara Forum Bakırköy mağazalarında 10 Ağustos 2011 –14 Ağustos 2011 tarihleri arasında geçerli olacak “Eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyasıyla müşterilerine çifte bayram yaşatıyor.

Eski dizüstü bilgisayarınız sürekli donuyor, gelişen teknolojiye, yeni oyun ve programlara ayak uyduramıyorsa; bilgisayarınızı değiştirme zamanı geldi demektir. 10- 14 Ağustos 2011 tarihleri arasında size en yakın Saturn mağazasına gelerek, kampanyadaki onlarca çeşit bilgisayar arasından yeni bilgisayarınızı satın alabilirsiniz.

Çalışır haldeki eski dizüstü bilgisayarınızı getirip, Saturn mağazasından marka-modeli ne olursa olsun kampanya kapsamındaki ürünlerden herhangi birini satın aldığınızda 200 TL’lik indirimden yararlanabileceksiniz. Kampanya haricindeki diğer dizüstü bilgisayarlardan satın aldığınızda ise 100 TL’lik indirim kazanacaksınız.

Saturn mağazalarında, monitörlerden yazıcılara, dizüstü bilgisayarlardan cep telefonlarına kadar her türlü teknolojik ürünü bulacak, Saturn’un sizin için uyguladığı uygun fiyat politikası ile her zaman kazançlı çıkacaksınız.

“Yaşasın Cimrilik” sloganıyla hesabını bilen tüketicilerine seslenen Saturn, Türkiye ile birlikte toplam 13 ülkede 230’dan fazla mağazasıyla teknoloji keyfini, yaşamınızın bir parçası haline getirmenizi sağlamaya devam ediyor.